Închide meniul

România – Italia 0-2 | Monica Niculescu, debut de coşmar la Fed Cup. Noul căpitan al tricolorelor a consolat-o pe Buzărnescu: "Am suferit amândouă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 18:57

România – Italia 0-2 | Monica Niculescu, debut de coşmar la Fed Cup. Noul căpitan al tricolorelor a consolat-o pe Buzărnescu: "Am suferit amândouă"

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Monica Niculescu încă mai speră la victorie în meciul de Fed Cup conrta Italiei

Monica Niculescu a consolat-o pe Mihaela Buzărnescu, după ce aceasta a izbucnit în lacrimi la finalul meciului maraton pierdut cu Martina Trevisan. Şi Irina Bara a cedat în primul duel al zilei, cu Elisabetta Cocciaretto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Italia 0-2 | Monica Niculescu: "Am suferit amândouă, eu şi Miki"

”A fost o zi dificilă. Fetele şi-au dorit foarte mult, e 0-2, mai avem o şansă şi ne dorim ca mâine să o scoatem la capăt. Au fost şi probleme fizice, au contat. Am suferit amândouă, eu şi Miki, am fost aproape, putea fi un meci pentru noi, putea fi 1-1, e greu să recuperăm. A fost un moment greu (când a plâns Buzărnescu la final – n.r.)”, a declarat Niculescu, potrivit news.ro.

Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a fost învinsă în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 7-6 (7/5), de Martina Trevisan (99 WTA), în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, iar scorul întâlnirii dintre România şi Italia a devenit 0-2. Meciul a durat trei ore şi 7 minute. 

"Am muncit ca un caine astăzi! Am avut dureri la picioare, m-au luat din setul al doilea. La final, nu mai puteam să îndoi picioarele! Sunt extrem de dezamăgită că n-am adus punctul ţării. Am venit direct din Columbia. Sunt cu fusul orar dat peste cap. Am luat pastile ca să pot adormi", a spus Mihaela Buzărnescu, la Digi Sport.

România – Italia 0-2 | Programul meciurilor de sâmbătă

Irina Bara (132 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)

Reclamă

Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA)

Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Monica Niculescu, debut pe banca României
  • Tricolorele, conduse cu 2-0 de Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și