Închide meniul

Rusoaica Varvara Graceva, locul 44 WTA, este aproape de a obţine cetăţenia franceză

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 16:55

Rusoaica Varvara Graceva, locul 44 WTA, este aproape de a obţine cetăţenia franceză

Varvara Gracheva / Profimedia

Rusoaica Varvara Graceva, locul 44 WTA, este aproape de a obţine cetăţenia franceză. Sportiva în vârstă de 22 de ani va reprezenta Hexagonul în competițiile WTA și nu numai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stabilită în Franţa lângă Cannes încă de la vârsta de 16 ani, rusoaica Varvara Graceva (locul 44 mondial) ar urma să obţină în curând cetăţenia franceză.

Rusoaica Varvara Graceva, locul 44 WTA, este aproape de a obţine cetăţenia franceză

Acest lucru îi va permite să poată fi selecţionată în echipa Franţei, anunță news.ro.

„Deja, ceea ce a fost incredibil pentru mine a fost că am stat în acelaşi loc, cu aceiaşi oameni, timp de mai bine de doi ani. De obicei, nu am stat niciodată atât de mult. Aşa că, atunci când am depăşit această piatră de hotar, am început să mă gândesc: „Acesta este locul meu, vreau să-mi fac viaţa aici”.

Şi mama, în acelaşi timp, şi-a cumpărat un apartament. Aşa am decis să rămân în acest loc. Aşa că, de ce să nu iau cetăţenia?. […] Mâncarea, wow, e pe sufletul meu. Dar serios acum, îmi place aproape totul aici”, a spus ea.

Reclamă

Anunţul demersului ei oficial nu a declanşat neînţelegeri sau furie, noteaza L’Equipe. Chiar şi în contextul actual şi războiul din Ucraina pe care ea nu doreşte să-l menţioneze. „Am început procedurile cu mult înainte să se întâmple. Un prieten rus mi-a trimis un articol cu ​​un comentariu al lui Şamil Tarpişev, preşedintele federaţiei. L-am citit şi mi-am spus: „Bine, nimeni nu mă regretă, nimeni nu este întristat sau nu pare supărat”.

Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Barcelona! Prezența la Roland Garros, sub semnul întrebării

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la turneul de la Barcelona, fiind nerefăcut după o accidentare suferită la şold în ianuarie, în timpul turneului Australian Open. Ibericul va rata astfel un alt turneu pe zgură în acest sezon, după ce nu a putut participa la Mastersul de la Monte Carlo.

Rafael Nadal nu a mai jucat de la meciul pierdut în turul al doilea la Australian Open, pe 18 ianuarie, în faţa americanului Mackenzie McDonald, în care s-a şi accidentat la şold.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu mă simt pregătit şi voi continua pregătirea în vederea revenirii mele în competiţie’‘, a scris spaniolul de 36 de ani pe Twitter. Pentru numărul 15 mondial prezenţa la turneul de la Roland Garros este pusă sub semnul întrebării din ce în ce mai serios.

‘‘Barcelona este un turneu special pentru mine, deoarece este clubul meu de adopţie şi pentru că să joci acasă este întotdeauna o senzaţie unică”, a afirmat Nadal, care va împlini 37 de ani în data de 3 iunie.

Nadal speră să aniverseze cei 37 de ani la Roland Garros (28 mai-11 iunie), unde vizează al 15-lea său titlu şi să ajungă la 23 de trofee de Mare Şlem, stabilind un nou record, anunță agerpres.ro.

Recomandări
  • Rusoaica Varvara Graceva, locul 44 WTA, este aproape de a obţine cetăţenia franceză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și