Închide meniul
Foto

„Să vorbim despre asta, ‘campioano’!” Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 21:24

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep. Ion Ion Ţiriac a avut un mesaj dur pentru Serena Williams, după ce aceasta a postat un mesaj interpretabil, imediat după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul miliardarului român a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi excplicat ce efecte au acestea asupra unui sportiv.

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

„Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

Ion Ţiriac a avut o replică pentru Serena Williams şi pentru mesajul interpretabil postat de americancă. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Reclamă

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la scurt timp după verdictul dat în cazul Simonei Halep.

Ohanian a avut o reacţie ironică la adresa jucătoarei din România, postând o fotografie în care poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), în timpul meciului dintre Serena Williams şi Maria Sharapova de la US Open 2019. Rusoaica a fost şi ea suspendată pentru că a picat un test anti-doping în 2016, după ce a fost învinsă de Serena în sferturile de finală din acel an de la Australian Open.

Alături de fotografie, Alexis Ohanian a postat mesajul: „Moda nu se schimbă niciodată”. Serena Williams nu a ignorat postarea, fosta jucătoare din Statele Unite comentând: „Clar nu eşti demodat”. De asemenea, Serena Williams a apreciat mai multe postări de pe Twitter care făceau referire la suspendarea Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit de 12 ori, scorul în întâlnirile directe fiind de 10-2 în favoarea americancei. Halep s-a impus în finala de la Wimbledon 2019 şi în meciu din faza grupelor de la Turneul Campioanelor din 2014. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în 2021, în sferturile de finală de la Australian Open, acolo unde Williams s-a impus cu 6-3, 6-3.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj! Veste teribilă primită de fostul lider mondial, la un an după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. ITIA a făcut anunţul momentului.

Halep era suspendată din luna octombrie a anului trecut şi a primit o suspendare teribilă. Mai are o cale de atac, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cazul în care nu îşi va dovedi nevinovăţia la TAS, Simona ar putea reveni pe teren abia pe 6 octombrie 2026.

„Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) poate confirma că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului antidoping în tenis (TADP). 

Halep, 31 de ani, dublă campioană de Grand Slam, a fost acuzată de două încălcări separate ale TADP. Prima se referea la un rezultat analitic negativ (AAF) pentru substanța interzisă roxadustat la US Open în 2022, efectuat prin teste regulate de urină în timpul competiției. Cea de-a doua acuzație se referea la nereguli în pașaportul biologic al sportivului (ABP) al lui Halep”, e o parte din comunicatul ITIA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și