Închide meniul

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2023, 9:18

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep

Serena Williams şi Alexis Ohanian / Profimedia

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. Alexis Ohanian a reacţionat la scurt timp după vestea momentului din lumea tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, fost lider WTA şi dublă câştigătoare de Grand Slam, a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj.

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la scurt timp după verdictul dat în cazul Simonei Halep.

Ohanian a avut o reacţie ironică la adresa jucătoarei din România, postând o fotografie în care poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), în timpul meciului dintre Serena Williams şi Maria Sharapova de la US Open 2019. Rusoaica a fost şi ea suspendată pentru că a picat un test anti-doping în 2016, după ce a fost învinsă de Serena în sferturile de finală din acel an de la Australian Open.

Alături de fotografie, Alexis Ohanian a postat mesajul: „Moda nu se schimbă niciodată”. Serena Williams nu a ignorat postarea, fosta jucătoare din Statele Unite comentând: „Clar nu eşti demodat”. De asemenea, Serena Williams a apreciat mai multe postări de pe Twitter care făceau referire la suspendarea Simonei Halep.

Reclamă

Serena Williams, mesaj interpretabil după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Nici Serena Williams nu a ignorat verdictul din cazul de dopaj al Simonei Halep. Câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, fosta jucătoare din Statele Unite s-a impus de şapte ori la Wimbledon.

Ultima finală disputată de Serena Williams la All England Club a fost chiar împotriva Simonei Halep, cea care s-a impus după o finală câştigată fără drept de apel, scor 6-2, 6-2. Aceea a fost ultima finală jucată de americancă pe iarba londoneză şi penultima de Grand Slam a carierei, ea pierzând două luni mai târziu şi în ultimul act de la US Open, cu Bianca Andreescu.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams pare că nu a trecut încă peste înfrângerea cu Simona Halep de la Londra şi a postat un mesaj interpretabil pe Twitter, la scurt timp după ce românca a primit suspendarea:

„8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit de 12 ori, scorul în întâlnirile directe fiind de 10-2 în favoarea americancei. Halep s-a impus în finala de la Wimbledon 2019 şi în meciu din faza grupelor de la Turneul Campioanelor din 2014. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în 2021, în sferturile de finală de la Australian Open, acolo unde Williams s-a impus cu 6-3, 6-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și