Închide meniul

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022. A bătut numărul 2 mondial şi şi-a amânat retragerea. „Sunt doar Serena”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 9:19

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022. A bătut numărul 2 mondial şi şi-a amânat retragerea. „Sunt doar Serena

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams, la US Open 2022 / Profimedia Images

Serena Williams a obţinut o victorie uriaşă la US Open 2022. Americanca a bătut-o pe ocupanta locului 2 WTA, Anett Kontaveit, 7-6, 2-6, 6-2 şi s-a calificat în turul 3 de la Flushing Meadows, ultimul turneu al carierei ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanca a învins-o pe favorita 2 după două ore şi 27 de minute, în urma celui mai bun meci făcut de ea în 2022. Pentru Serena, urmează duelul din runda a treia cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA.

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams rămâne una dintre cele mai iubite sportive din Statele Unite. Dovadă stă şi bucuria ieşită din comun a lui Tiger Woods, după ultimul punct al meciului Williams – Kontaveit. „A fost un privilegiu să o urmăresc pe cea mai bună”, a scris acesta pe Twitter.

În urma acestei partide de la Flushing Meadows, Serena Williams a devenit prima sportivă de cel puţin 40 de ani care învinge o jucătoare din Top 3 WTA. Când a fost întrebată dacă e surprinsă de nivelul atins, Williams a avut un răspuns genial.

Reclamă

„Ce? Sunt doar Serena, ştii. Sincer, după ce am pierdut setul 2, m-am gândit că următorul poate fi ultimul şi că trebuie să dau totul. Am dat tot ce am avut mai bun şi sunt entuziasmată, să fiu sinceră”, a spus Serena, la interviul acordat pe teren.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani. Ultimul turneu din cariera Serenei Williams este US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Serena a anunțat vestea în revista Vogue.

Reclamă 4 / 0/3

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Recomandări
  • Serena Williams, în turul 3 de la US Open
  • Williams, record la 40 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și