Închide meniul

Şi-a ieşit din minţi după perioada teribilă din Australia. "Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră". Condiţii greu de suportat la Melbourne

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 10:34

Şi-a ieşit din minţi după perioada teribilă din Australia. "Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră". Condiţii greu de suportat la Melbourne

ProfimediaImages

Condiţii grele la Australian Open

  • 72 de jucători stau în carantină, în Melbourne
  • Sorana Cîrstea critică organizarea de la Australian Open

"Este una dintre cele mai rele experienţe din viaţa mea. Trebuie să stai închis 14 zile fără fereastră, nu poţi respira aerul exterior. Nă lasă micul dejun la uşă, la fel prânzul şi cina. Suntem trataţi ca şi cum am avea lepră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Continuă scandalul înainte de Australian Open 2021

Am avut deja cinci teste negative… Dimineaţa, fac yoga şi meditaţie, dar ziua este eternă. Este un sentiment oribil. Sunt resemnat, dacă nu te resemnezi puţin, întorci camera şi-i dai foc", a spus Londero, citat de El Grafico. 

Mai multe cazuri pozitive au fost depistate în Australia în rândul jucătorilor, staff-urilor lor şi oficialilor care au călătorit la Antipozi cu zboruri charter. Din acest motiv, 72 de jucători şi jucătoare au fost plasaţi într-o carantină strică, fără a avea voie să iasă din camerele de hotel şi să se antreneze. 

Reclamă

Reacţia Soranei Cârstea înainte de Australian Open 2021

Sorana Cîrstea se află printre jucătorii menţionaţi mai sus şi românca a reacţionat în mai multe rânduri pe reţelele de socializare. Luni, ea a tratat cum se cuvine ospăţul cu o pizza. 

"Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi am decis să mă îmbrac elegant pentru această ocazie", a fost mesajul postat de Sori pe Instagram, alături de o poză în care pe o cutie de pizza este desenată o inimioară.

Reclamă

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set