Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie! Punctul senzațional reușit de campioana noastră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 9:24

Simona Halep a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie! Punctul senzațional reușit de campioana noastră

Simona Halep a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie!

Getty Images

„S-au numărat voturile, iar premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie merge la… Simona Halep”, a fost anunțul făcut de WTA, pe contul oficial de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Punctul care a câștigat ancheta WTA a avut loc în meciul Simonei Halep de la Melbourne Summer Set 1 cu Destanee Aiava. Simona s-a apărat senzațional în fața atacurilor venite de la jucătoarea din Australia și a încheiat cu un backhand în lung de linie senzațional.

Simona Halep rupe tăcerea! Motivul pentru care şi-a dat afară cei doi antrenori

Românca a decis, imediat după finalul parcursului de la Australian Open, să se despartă de antrenorii Daniel Dobre şi Adrian Marcu. Acum, cea mai bună jucătoare de tenis din România a oferit explicaţii pentru decizia pe care a luat-o.

”Confirm că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni.

Reclamă

Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine. Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta. E o perioadă în care vreau să-mi asum responsabilitatea și să mă dezvolt ca persoană”, a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.

Simona Halep infirmă colaborarea cu Piotr Sierzputowski

Presa din Polonia a scris că Simona Halep va lucra alături de Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek, dar românca spune că nu l-a contactat pe acest tehnician. ”E fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el”, a transmis Simona Halep, conform sursei citate.

Fără antrenor, pentru Simona Halep urmează participările la turneele de la turneele de la Dubai, 14 – 19 februarie, și Doha, 20 – 26 februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și