Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit ce face după fiecare victorie: "Întreb antrenorul mereu asta!" Ce simte în timpul meciurilor

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 18:17

Simona Halep a dezvăluit ce face după fiecare victorie: "Întreb antrenorul mereu asta!" Ce simte în timpul meciurilor

Bestimage / JB Autissier via Hepta

Simona Halep

  • Simona Halep simte presiunea locului 2 WTA
  • Ce întrebare îi pune lui Darren Cahill

Simona Halep recunoaște că adversarele din circuitul WTA se mobilizează atunci când joacă împotriva sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simt că multe jucătoare joacă mult mai bine atunci când joacă contra mea. Faptul când joci cu o favorită îți dă o relaxare. Așa eram și eu. Eu cred că presiunea este strict pe favorită și de aceea se întâmplă să câștige o adversară din jurul locului 100.

Poate majoritatea oamenilor o numesc surpriză, dar din punctul meu de vedere astăzi diferența este mică. Toate jucătoarele se antrenează foarte mult, își dau viața pe teren. Jucătoarele sunt mult mai complete, consider că orice meci este greu și orice meci este deschis”, a spus Halep la Digisport.

Reclamă

Simona Halep, favorita numărul 2 la Australian Open

Simona Halep este a doua favorită la Australian Open. Marea noastră campioană spune că rareori se uită pe tabloul unui turneu.

Mă mai uit, arunc un ochi, uit după ce văd, nu-mi mai aduc aminte ce e pe tablou, nu dau foarte mare importanță. Știu că mereu primul tur este important, iar atunci când câștig întreb antrenorul cu cine am următorul meci.

Reclamă

Acesta este felul în care eu abordez turneele. Dacă te gândești la următoarele meciuri s-ar putea să pierzi înainte”, a mai spus Simona Halep.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”