Închide meniul

Simona Halep a pierdut primul meci din 2022! Campioana noastră și Gabriela Ruse, eliminate în proba de dublu a turneului de la Melbourne

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:28

Reclamă
Simona Halep a pierdut primul meci din 2022! Campioana noastră și Gabriela Ruse, eliminate în proba de dublu a turneului de la Melbourne

Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate în proba de dublu a turneului de la Melbourne

Profimedia

Simona Halep a pierdut primul meci din 2022 în proba de dublu

Româncele au fost învinse, cu scorul de 6-2, 7-6 (5), de cuplul Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezenţa pe tabloul principal la dublu este recompensată cu un premiu total de 1.750 de dolari şi cu câte un punct WTA.

Acesta a fost primul meci jucat de Halep în 2022. Ea va debuta la simplu, miercuri, în partida cu australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară din 2022

Simona Halep şi-a aflat prima adversară din 2022. Campioana noastră se va duela la Melbourne Summer Set 1 cu Destanee Aiava (21 de ani, locul 316 WTA).

Aceasta va fi a doua întâlnire directă dintre cele două. Halep s-a mai duelat cu Aiava la Australian Open, în 2018, în turul 1, când românca s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 6-1.

Reclamă
Reclamă

Dacă va trece de Destanee Aiava, Simo o va întâlni în turul secund pe Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA, care a întrecut-o, în primul tur, cu 6-3, 6-2, pe australianca Arina Rodionova, locul 152 WTA, după 77 de minute de joc.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și