Închide meniul

Simona Halep a suferit pentru româncele de la Fed Cup. "Nu am ştiut ce să le scriu". Cum s-a relaxat cu Darren Cahill înainte de plecarea la Stuttgart

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 12:07

Simona Halep a suferit pentru româncele de la Fed Cup. "Nu am ştiut ce să le scriu". Cum s-a relaxat cu Darren Cahill înainte de plecarea la Stuttgart

profimediaimages

Simona Halep, alături de fetele de la Fed Cup

Simona Halep a suferit pentru echipa de Fed Cup şi a încurajat-o pe Mihaela Buzărnescu după eşecul contra Martinei Trevisan, în tie-break-ul setului decisiv, la capătul unui meci de peste trei ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Mi-a părut rău să văd că Micky nu a putut să câştige"

"Mi-a părut rău să văd că Micky nu a putut să câştige acest meci. A avut foarte multe şanse, a luptat enorm de mult. Sper ca fetele să revină şi să lupte până la ultima minge", a declarat Simona Halep.

Halep a dezvăluit că le-a susţinut din faţa televizorului pe Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara. "După meci nu le-am scris, pentru că nu am ştiut ce să le scriu", a mai spus Halep, la plecarea spre Stuttgart.

Simona nu a jucat la Fed Cup pentru că nu s-a simţit într-o formă fizică bună, după accidentarea de la umăr. Ea s-a pregătit alături de Darren Cahill la Bucureşti şi a avut timp să-l scoată pe australian în oraş.

"A fost foarte bine. Am putut să ieşim la o terasă să mâncăm un prânz şi să ne antrenăm. M-am antrenat destul de bine", a declarat Halep.

Reclamă

Simona Halep nu ştie unde va sărbători Paştele

Simona nu ştie unde se va afla de Paşte, dar acest lucru nu o deranjează. "E în sufletul meu şi acolo unde sunt îmi doresc să fiu. Asta e viaţa. Nu le mai consider sacrificii şi, de fapt, nu le-am considerat niciodată. Fac ce mi-a plăcut şi aşa e mai uşor", a încheiat Halep.

Turneul de la Stuttgart se va juca între 19-25 aprilie. Halep nu ştie sigur dacă va fi în stare să joace. A treia jucătoare a lumii a mai ratat turneele de la Doha și Dubai și a abandonat la Miami după un singur meci. 

Stuttgart ar fi al patrulea turneu la care va participa Simona Halep în 2021, după Gippsland Trophy, Australian Open şi Miami.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep a plecat la Stuttgart
  • Ce a spus despre meciul România-Italia de la Fed Cup

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și