Închide meniul

Simona Halep a venit cu explicaţii după accidentarea de la Roma. „Probabil uzura şi-a spus cuvântul”. Mesajele care au emoţionat-o

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2021, 19:28

Sportiva de 29 de ani este de părere că programul încărcat, din întreaga carieră, a avut un rol decisiv. Simo va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a se recupera şi cel mai probabil va rata prezenţa la Roland Garros 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a venit cu explicaţii după accidentarea de la Roma

După 10 ani în care joc săptămână de săptămână la cel mai înalt nivel, probabil şi uzura şi-a spus cuvântul. Nu pot să spun că m-am simţit obosită, chiar îmi revenisem după turneul de la Madrid… mă simţeam bine fizic şi ca tenis„, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.

Simona Halep conducea cu 6-1, 3-3 în meciul cu Angelique Kerber. Imediat după ce s-a accidentat, adversara ei a venit să o ajute şi chiar i-a oferit un scaun pentru a-şi sprijini piciorul.

Angie este o fată deosebită şi ne înţelegem foarte bine, am jucat de atâtea ori aşa că deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos şi îi mulţumesc pentru asta„, a transmis ocupanta locului 3 WTA.

A treia jucătoare a lumii a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au transmis încurajări după accidentarea de la Roma.

Reclamă

Am primit foarte multe mesaje de la oameni drăguţi şi pot să le mulţumesc. Am simţit şi tristeţea lor totodată, dar sunt oameni frumoşi!„, a anunţat Simona.

Simona Halep are ruptură! Abandon în meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a abandonat meciul disputat, miercuri, cu germana Angelique Kerber, locul 26 WTA, din turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Roma, la scorul de 6-1, 3-3 pentru româncă. Halep este deţinătoarea trofeului la Roma şi fusese direct acceptată în această fază a competiţiei.

La 6-1, 3-3, în momentul în care Kerber avea 30-0, pe serviciul ei, Halep a acuzat o accidentare la gamba stângă după ce a returnat o minge şi a cerut imediat intervenţia fizioterapeutului. Cu dureri mari şi cu lacrimi în ochi, sportiva din Constanţa a ajuns cu greu la bancă şi a luat decizia de a se retrage. Simona Halep a părăsit terenul şchiopătând, ajutată de două persoane.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și