Închide meniul

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea! Câte victorii consecutive are „Simo” în faţa româncelor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 21:58

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea! Câte victorii consecutive are „Simo în faţa româncelor

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

Getty Images

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci cele două s-au mai întâlnit în această seară, la Indian Wells, dar Halep s-a mai duelat cu sportive din România.

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simo o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

„Simo”, prima reacţie după ce s-a calificat în sferturi la Indian Wells

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-1, 6-4, şi a câştigat duelul 100% românesc din optimile de la Indian Wells. La final, „Simo” a dezvăluit reţeta succesului din confruntarea cu conaţionala sa.

Reclamă

Simona a câştigat confruntarea cu Sorana Cîrstea la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute. La final, „Simo” a lăudat prestaţia Soranei Cîrstea şi le-a transmis un mesaj special fanilor din America, care au încurajat-o pe parcursul duelului.

„M-am bucurcat să joc aici, m-am simţit ca acasă. Le mulţumesc tuturor. Nu a fost un meci uşor. E mereu greu să joci împotriva unei sportive din România.

Chiar dacă mi-am pierdut returul în setul doi, m-am simţit încrezătoare până la final şi am reuşit să câştig. Toată lumea e fericită şi îmi dă o stare foarte bună!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sorana Cîrstea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea
  • Câte victorii consecutive are „Simo” în faţa româncelor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și