Închide meniul

Simona Halep, detalii pe rețelele de socializare despre accidentarea sa: "Nu mai am dureri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 5:16

Simona Halep, detalii pe rețelele de socializare despre accidentarea sa: "Nu mai am dureri"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep a dat detalii despre accidentarea sa

Piciorul arată bine, am început să alerg deja, nu mai am dureri, nu joc tenis încă, dar înseamnă mult că mă pot antrena, mă încurajează asta”, a afirmat Halep într-un videoclip postat pe contul ei de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, izolată în România din cauza pandemiei de coronavirus

Simona Halep este izolată în România din cauza pandemiei de coronavirus și recunoaște că îi este dor de adrenalina de pe terenurile de tenis.

Mi-e dor de echipă, de jucători, de turnee, de toată lumea. Știu că este foarte greu, dar dacă stăm acasă și rămânem pozitivi, asta ne va ajuta foarte mult. Totul va fi bine. Eu abia aștept să călătoresc și să joc tenis din nou”, le-a mai transmis Halep fanilor.

Turneul de la Wimbledon, anulat din cauza pandemiei

Ediția din 2020 urma să se dispute între 29 iulie și 12 iulie și a fost anulată din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pe de altă parte, Roland Garros va avea loc în perioada 20 septembrie – 4 octombrie.

Îmi pare rău să aud că a fost confirmat faptul că această ediție de Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut a fost poate cea mai frumoasă zi din viața mea", a fost prima reacție a SImonei Halep. Marea noastră campioană este deținătoarea trofeului la WImbledon.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și