Închide meniul

Simona Halep i-a speriat pe italieni, după ce a anunţat că va juca la Fed Cup + Ce s-a întâmplat cu premiile pentru care va lupta la Miami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 12:11

Simona Halep i-a speriat pe italieni, după ce a anunţat că va juca la Fed Cup + Ce s-a întâmplat cu premiile pentru care va lupta la Miami

profimediaimages

Simona Halep i-a speriat pe italieni după ce a anunţat că va juca la Fed Cup

Italienii sperau ca Simona Halep să nu joace în meciul de luna viitoare de la Cluj. România şi Italia se vor înfrunta pe 16 şi 17 aprilie, în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Simona Halep schimbă strategia și anunță surprinzător prezența la partida dintre Italia și România. Românca s-a răzgândit și va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu. După această știre, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, șansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil”, au scris jurnaliştii de la tennisitaliano.it.

Simona Halep: "Îmi doresc mereu să joc la Fed Cup"

Simona Halep a explicat la plecarea spre Miami că a luat decizia să joace la Fed Cup, pentru că a avut o lună de pauză, după ce s-a retras de la Doha şi Dubai.

"M-am hotărât pentru că îmi doresc mereu să joc la Fed Cup. Faptul că am stat o lună m-a ajutat să decid să merg să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoţie diferită, o încărcătură emoţională foarte mare şi este epuizant, chiar şi o săptămână. Mă bucur foarte mult că pot să merg şi bineînţeles pentru Moni (n.r. – Monica Niculescu), ştiam că va fi căpitan, ni s-a confirmat. Mă bucur tare mult pentru ea şi sper să facem o treabă bună. Nu este o colaborare, eu sunt jucător, ea este căpitan-jucător, ea va decide tot ce ţine de echipă. Sunt acolo să îmi joc meciurile. Dacă e cazul, voi juca şi extra (n.r. – la dublu)", a precizat Simona Halep.

Simona Halep va juca la Miami pentru premii cu 80% mai mici

Până la Fed Cup, Simona Halep speră să facă o figură cât mai frumoasă la Miami, deşi gazdele au luat o decizie şoc. Au redus premiile cu aproape 80% din cauza pandemiei.

Reclamă

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie. 

Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

"A fost o pauză destul de lungă, m-am simţit bine acasă, am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate durerile. Abia aştept să merg să joc câteva meciuri şi sper să joc bine. Nu ştiu ce restricţii sunt, noi vom fi în bulă şi sunt ok cu asta, aşa am fost la toate turneele de până acum, în afară de Australia. Nu pot spune că am o mare problemă, nu e confortabil, dar va fi ok", a mai spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România - Italia se va juca pe 16 şi 17 aprilie
  • Miami, următorul turneu la care joacă Simona Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și