Închide meniul

Simona Halep, implicată într-o campanie împotriva coronavirusului în România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 9:49

Simona Halep, implicată într-o campanie împotriva coronavirusului în România

Tennis World USA

Simona Halep, implicată într-o campanie împotriva coronavirusului în România

În postarea celor de la MAI, alături de Simona mai apare și Camelia Potec, dar și cântereții Vlad Mitriță, Marcel Pavel sau Irina Rimes. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem doar nişte oameni… Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… ÎMPREUNĂ!”, este mesajul postat pe Facebook de MAI.

Simona Halep este implicată în lupta contra Covid-19

Simona Halep s-a implicat serios în lupta contra Covid-19 și a donat bani și materiale medicale pentru spitalele din România. 

Campioana de la Wimbledon și Roland Garros se află acasă, în izolare, alături de familie și se antrenează pentru reluarea sezonului de tenis.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și