Închide meniul

Simona Halep – Jaqueline Cristian | Duel românesc în semifinalele de la Linz! Mesaj pentru „Simo”: „Abia aştept meciul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 14:01

Simona Halep – Jaqueline Cristian | Duel românesc în semifinalele de la Linz! Mesaj pentru „Simo: „Abia aştept meciul

Jaqueline Cristian, pregătită de meciul cu Halep

Profimedia

Simona Halep – Jaqueline Cristian e duelul românesc pentru finala turneului WTA de la Linz. Dacă Simona Halep a făcut un turneu solid până acum, Jaqueline este marea surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Jaqueline Cristian, duel românesc la Linz

Jaqueline Cristian a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser, deşi pierduse în calificări. Sportiva de 23 de ani a dat însă marea lovitură în sferturile competiţiei. A eliminat-o pe Veronika Kudermetova.

„Sunt foarte încântată. Sunt mulțumită de jocul de săptămâna asta. Am pierdut în calificări, deci turneul a început pentru mine fără mari așteptări. Îmi știam adversara, știam ce să fac. Dar doar mă bucuram că sunt aici, nu acasă. Abia aștept să joc cu Simona”, a explicat Jaqueline Cristian.

Citește și:

Simona Halep – Joaqueline Cristian, al doilea duel în două săptămâni

Simona Halep și Jaqueline Cristian se întâlnesc astăzi, în jurul orei 21:00, în cea de-a doua semifinală a turneului WTA 250 de la Linz. Această partidă vine la două săptămâni după ce acestea s-au întâlnit la Cluj-Napoca, la Transylvania Open. Acolo, Simona Halep s-a impus categoric, 6-1, 6-1, însă Jaqueline sper să-i pună mai multe probleme lui Halep în confruntarea din această seară.

 

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și