Închide meniul

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman, la Roland Garros 2022! „A arătat cât e de luptătoare”

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 13:32

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman, la Roland Garros 2022! „A arătat cât e de luptătoare

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman, la Roland Garros 2022

Simona Halep, în timpul meciului cu Schunk, de la Roland Garros 2022 / Profimedia Images

  • Simona Halep, lăudată de Tim Henman, la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman după revenirea din meciul din primul tur de la Roland Garros 2022, câştigat în decisiv, în faţa lui Schunk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a pierdut categoric setul secund, 1-6, dar în decisiv şi-a ridicat nivelul şi n i-a mai dat nicio şansă jucătoarei de 18 ani de pe locul 165 WTA.

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman la Roland Garros 2022: „A arătat cât e de luptătoare”

„Iubesc spiritul Simonei Halep, este un competitor feroce. În primul tur, a avut probleme în setul doi, nu a fost la cel mai bun nivel, asta poate și din cauza condițiilor: frig, mingi grele.

Reclamă

Dar a arătat cât e de luptătoare în setul 3, când a revenit în meci și nu i-a dat vreo șansă adversarei. Asta fac jucătoarele mari: și când nu joacă cel mai bun tenis al lor, găsesc o cale să câștige și asta s-a întâmplat cu Simona”, a spus Henman, citat de eurosport.ro.

Simona Halep, a doua favorită de la Roland Garros

Simona Halep se duelează cu Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Duelul e programat în jurul orei 16:00, ora României, şi poate fi urmărit LIVE pe www.as.ro.

Reclamă

Cota Simonei Halep la câştigarea Roland Garros 2022 s-a dublat, dar Simo rămâne a doua favorită a bookmakerilor. Iga Swiatek are cotă 1.55 la adjudecarea trofeului, iar Simona nu mai puţin de 18.

Înainte de primul meci de la Paris, cel cu Nastasja Schunk, în care a avut nevoie de set decisiv, Simona avea cotă 9 pentru a se impune pentru a doua oară în carieră la Roland Garros.

Simona Halep, campioană la Roland Garros 2018

Simona Halep este una din cele mai bune jucătoare pe zgură din circuit. Ea a câştigat Roland Garros, în 2018, şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a ajuns la Paris după alte două turnee disputat pe zgură, la Madrid şi Roma. Primul a fost unul mai solid, primul din colaborarea cu Patrick Mouratoglou, în care meciul de referinţă a rămas cel cu Paula Badosa, în care Simo a distrus-o pe ocupanta locului 2 WTA din acel moment.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”