Închide meniul

Simona Halep, la ora adevărului: „M-am gândit că sunt aproape de final!” Mesajul primit de Simo de la echipa ei

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 15:32

Simona Halep, la ora adevărului: „M-am gândit că sunt aproape de final! Mesajul primit de Simo de la echipa ei

Simona Halep, la ora adevărului: "M-am gândit că sunt aproape de final!"

Twitter

  • Simona Halep s-a gândit la retragere
  • Halep e la Melbourne, în acest început de an

„M-am gândit că sunt aproape de final, dar, sincer, după acest pre-sezon şi cum mă simt acum la acest turneu, simt că mai am câţiva ani de jucat. Soţul meu mă sprijină în această direcţie, dar şi familia mea. Echipa mea spune că sunt încă suficient de bună ca să concurez, aşa că încă nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că există o altă şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Acesta a fost obiectivul după US Open”

Acesta a fost obiectivul după US Open. De fapt, acolo am simţit că am jucat decent şi pentru a fi mai bună trebuie să continui să joc. De aceea am ales turnee mici pentru a obţine mai multe meciuri şi aşa am făcut. Am avut meciuri bune şi m-am simţit foarte bine după Linz, chiar dacă a trebuit să mă retrag din cauza genunchiului.

Am simţit că sunt acolo, că sunt încă acolo, a trebuit doar să muncesc mai mult fizic, pentru că în timpul anului nu am putut să lucrez atât de mult din cauza accidentării pe care am avut-o. Iată-mă aici, unde sunt foarte pozitivă referitor la ceea ce am făcut şi, sincer, sunt încrezătoare în ceea ce urmează”, a spus Halep, citată de WTA Insider.

Reclamă

Simona Halep, întâlnire emoţionantă cu Darren Cahill

Aşa cum era de aşteptat, Darren Cahill a vizitat-o pe Simona Halep, la Melbourne. Simo şi-a adus aminte de cei cinci ani în care a jucat cel mai bun tenis al ei, condusă de antrenorul australian.

„Această persoană m-a învăţat cum să fiu persoana care sunt azi. Am atins maximul carierei mele în tenis datorită lui şi nu am destule cuvinte pentru a-i mulţumi pentru tot ce a făcut pentru mine şi cu mine. Cei mai tari cinci ani. Mă bucur că te-am văzut azi, D”, a scris Simona, pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Simona a explicat de ce s-a despărţit de Darren Cahill

Într-un interviu acordat presei din Australia, Simona a explicat de ce a venit despărţirea de Darren Cahill. „A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună”, a spus Simo, conform digisport.ro, care citează news.com.au.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”