Închide meniul

Simona Halep, meci de foc cu liderul mondial, în Australia. Turneu de cinci stele cu Djokovic, Nadal sau Serena Williams

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 6:58

Simona Halep, meci de foc cu liderul mondial, în Australia. Turneu de cinci stele cu Djokovic, Nadal sau Serena Williams

ProfimediaImages

Simona Halep - Ashleigh Barty, duel de cinci stele la Adelaide

Partida Simonei va avea loc după ora 12:00 (ora României) şi este programat după un alt duel de cinci stele, cel dintre Rafael Nadal şi Dominic Thiem. Fiecare jucător dispută doar un meci, cu supertie-break în caz de egalitate de seturi. De notat e că vor mai participa şi Novak Djokovic, Serena Williams sau Naomi Osaka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colega de antrenamente a Simonei Halep, Irina Begu (79 WTA), va disputa şi ea un meci demonstrativ cu Venus Williams. Va fi o partidăcu un singur set. De notat e că meciurile vor avea şi spectatori în tribune, unde se vor respecta însă regulile de distanţare. 

Simona Halep se află în carantină, înainte de primele turnee din 2021

Simona Halep se află printre sportivii privilegiaţi care se pot antrena cinci ore pe zi, chiar dacă se află în carantină, la Adelaide. Ea a intrat deja în a doua săptămână şi se pregăteşte pentru primele competiţii din 2021, lucru dezvăluit de antrenorul Artemon Apostu-Efremov.

"Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel.

Din punctul de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti.

Reclamă

E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră", a spus Efremov.

Simona Halep are șansa de a câștiga primul ei trofeu la Australian Open. Cea mai bună performanță a sa la această competiție a fost în 2018, când a ajuns până în finală. Românca a fost învinsă atunci de Caroline Wozniacki.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep - Ashleigh Barty, duel de vis în Australia
  • Halep se antrenează cinci ore pe zi la Adelaide

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și