Închide meniul

Simona Halep nu iese din cuvântul lui Darren Cahill nici în izolare: "Respect sută la sută programul"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 15:07

Simona Halep nu iese din cuvântul lui Darren Cahill nici în izolare: "Respect sută la sută programul"

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep

Zuma Press / AFP7 via Hepta

  • Simona Halep se află în izolare în România
  • Halep se antrenează zilnic pentru a se menține în formă
  • Cahill o sfătuiește zilnic pe Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit că nu face nicio mișcare fără știrea australianului. Cei doi vorbesc zilnic și pun la cale strategia de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi lipsește echipa, îmi lipsesc, comunicăm destul de des, chiar zilnic, pentru că trebuie să rămân în formă. Dacă îmi pierd pregătirea va fi foarte dificil să revin, așa că am grijă și respect sută la sută programul.

Darren este foarte bine. Imi trimite poze cu familia. Ei au alte condiții acolo și este foarte ușor să joci tenis. Art are trei copii, este foarte ocupat. Cu toții sunt bine, sunt sănătoși și așteaptă cu nerăbdare să reînceapă turneele”, a spus Halep pentru tennis-picks.net.

Reclamă

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din București și Constanța

Simona Halep a dezvăluit câți bani a donat în lupta contra coronavirusului. 30.000 de euro este suma prin care marea noastră campioană a ales să ajute autoritățile din România.

"Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior", a spus Halep pentru Digisport. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile