Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Miami Open: „Am făcut un RMN aseară…”. Diagnosticul medicilor și cât va lipsi campioana noastră

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 19:07

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Miami Open: „Am făcut un RMN aseară…. Diagnosticul medicilor și cât va lipsi campioana noastră

Simona Halep s-a retras de la Miami Open

Profimedia

  • Simona Halep s-a retras de la Miami Open
  • Campioana noastră, accidentată la coapsă

Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Miami Open

Simona Halep a dezvăluit că, în urma unui RMN efectuat aseară, medicii i-au spus că are o ruptură la copsa piciorului stâng. Accidentarea o va ține departe de teren timp de trei săptămâni, urmând ca sportiva noastră să rateze și turneul de la Charleston, precum și meciurile de FED Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Salutare! În timp ce mă antrenam ieri la Miami am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng. M-am chinuit cu întinderea încă din semifinala de la Indian Wells și am sperat că îmi voi reveni, dar am fost să fac un RMN aseară și, din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură. 

Corpul meu are nevoie de timp ca să se vindece și, drept urmare, nu voi participa la vreo competiție în următoarele trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau o decizie grea pentru a nu merge la Miami, Charleston și FED Cup.

Reclamă

Chiar dacă veștile pe care le împărtășesc sunt foarte dezamăgitoare, îmi păstrez încrederea din începutul excelent de an și sunt motivată să fac tot ce pot pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. 

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu din momentele bune și rele. Simo.”, a transmis Simona Halep, pe rețelele sociale.

Reclamă

Halep și-a anunțat retragerea de la Miami Open, din cauza unei accidentări la coapsă

Simona Halep a fost forțată să se retragă de la Miami Open, turneul la care urma să debuteze în această seară. Vestea proastă a fost oferită de organizatorii turneului înaintea meciului cu Daria Saville, din turul al doilea.

Simona a fost deranjată în ultimele zile de o accidentare la coapsa stângă, dar era optimistă că va putea juca la Miami. În cele din urmă, sportiva din Constanța a fost nevoită să renunțe.

Reclamă 4 / 0/3

În aceste condiții, Simona Halep va fi înlocuită la turneul din SUA de o jucătoare “lucky loser”.

Simona Halep era optimistă înaintea debutului la Miami Open

Simo s-a antrenat în această săptămână cu un bandaj gros în jurul coapsei cu pricina.

„Da, protejez un pic, am niște dureri, dar nu este o accidentare gravă. Am făcut o ecografie care mi-a arătat că nu este ceva grav, dar se poate agrava cu jocul. Însă o să am grijă cât pot de mult.

Abia am ajuns, am susținut un prim antrenament normal, după ce ieri am bătut puțin mingea din cauza unor dureri. La Indian Wells a fost un turneu extraordinar, care mi-a dat încredere, mi-am demonstrat că încă pot să joc tenis la un nivel destul de înalt.

Mi-a părut rău pentru meciul pe care l-am pierdut (n.r. – cu Iga Swiatek), pentru că am fost foarte aproape, dar a fost o experiență frumoasă și vin la Miami cu încredere că pot să mai joc tenis bun”, spunea Simona Halep, ieri, pentru digisport.ro. 

 

Reclamă

Simo era a doua favorită la Miami Open

Simona avea o cotă de 12 la câștigarea trofeului de la Miami, fiind întrecută doar de Iga Swiatek, cu o cotă de 6. Aceeași cotă ca a lui Halep o mai are și Aryna Sabalenko. Paulo Badosa, Anett Kontaveit și Maria Sakkari se află și ele printre favorite (cotă 15).

În afară de Simona Halep, alte trei românce se mai află pe tabloul principal de la Miami, dar, din punctul de vedere al caselor de pariuri, au șanse minime la câștigarea turneului. Sorana Cîrstea are o cotă de 150.

Irina Begu a primit o cotă de 200, iar Gabriela Ruse are o cotă uriașă de 300. Emma Răducanu, care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep la Miami, are o cotă de 30 la adjudecarea trofeului.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!
Tenis • 26 mart., 11:40
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep