Închide meniul

Simona Halep, pe urmele Nadiei Comăneci: "Vreau să-i urmez exemplul!" Reacție savuroasă despre relația cu Darren Cahill: "Este ostaticul meu"

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 6:05

Simona Halep, pe urmele Nadiei Comăneci: "Vreau să-i urmez exemplul!" Reacție savuroasă despre relația cu Darren Cahill: "Este ostaticul meu"

profimediaimages

Simona Halep vrea să-i calce pe urme Nadiei Comăneci

  • Simona Halep joacă astăzi în turul 2 la Madrid
  • Ce a spus despre Darren Cahill şi Nadia Comăneci

Simona Halep a oferit un interviu în Gazzetta dello Sport în care a spus că visează să câştige o medalie la Tokyo ca să îi calce pe urme prietenei sale, Nadia Comăneci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre Nadia Comăneci: "Ea a fost mereu un mit pentru România. Vreau să-i urmez exemplul"

"În mod cert, e obiectivul principal pentru acest sezon. Ţin mult să aduc o medalie României. (…) E o prietenă foarte bună (n.r. Nadia Comăneci) şi când poate vine la turnee. A fost în tribună ca să mă vadă când am câştigat Roland Garros. 

Ea a fost mereu un mit pentru România şi pentru noi toţi, care face sport, iar eu vreau să-i urmez exemplul. Ceea ce a obţinut în carieră e extraordinar. Inspiră chiar şi azi copiii din România", le-a spus Simona Halep jurnaliştilor italieni.

Reclamă

Simona Halep, despre Darren Cahill: "Acum, e ostaticul meu"

Simona Halep a vorbit şi despre relaţie specială pe care o are cu antrenorul Darren Cahill.

"Da, e adevărat. Ne înţelegem bine. Vorbim foarte mult, şi în afara problemelor tehnice. Eu tind să fiu mai mult o persoană pesimistă, mă enervez şi mă descurajez foarte uşor. Dar el reuşeşte mereu să îmi spună vorbele potrivite. Apoi, acum e ostaticul meu, pentru că nu poate să se întoarcă în Australia, din cauza pandemiei", a mai spus Simona Halep, care a anunţat că a scăpat complet de problemele medicale

Reclamă

Simona Halep va intra pe teren în prima zi de Paşte. Ea o va înfrunta astăzi pe chinezoaica Saisai Zheng în turul secund al turneului de la Madrid

Când se joacă meciul dintre Simona Halep şi Saisai Zheng de la Madrid

Simona Halep a fost programată pe arena "Manolo Santana". Numărul 3 mondial şi chinezoaica Saisai Zheng vor juca al patrulea meci al zilei. Duelul va începe în jurul orei 17.00, ora României.

În vârstă de 27 de ani, Saisai Zheng (locul 57 WTA) a eliminat-o în runda inaugurală pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), cu 6-2, 3-6 şi 6-1.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a câştigat ambele meciuri de până acum contra lui Zheng: 6-2, 6-3, la Shenzhen (2015) și 7-5, 6-0, la Wimbledon (2018).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”