Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după ce a „spulberat-o” pe Paula Badosa: „Am dat tot!” Cum a răspuns când a fost întrebată dacă e favorită la Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 aprilie 2022, 21:33

Simona Halep, prima reacţie după ce a „spulberat-o pe Paula Badosa: „Am dat tot! Cum a răspuns când a fost întrebată dacă e favorită la Madrid

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Ons Jabeur

Profimedia

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă cu Paula Badosa, scor 6-3, 6-1, şi s-a calificat în optimile de finală de la Madrid. Campioana noastră a câştigat 9 game-uri la rând şi nu i-a dat nicio şansă adversarei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva câştigatoarei meciului Cori Gauff (16 WTA) şi Yulia Putintseva (44 WTA). „Simo” nu se consideră favorită la Madrid şi anunţă că e atentă la fiecare meci.

Simona Halep, prima reacţie după victoria uriaşă cu Paula Badosa

„Mă simt foarte bine pentru că am jucat un tenis foarte bun. Şi ea joacă bine, e pe locul 2, dar am avut şansa mea şi am dat tot ce am avut. Am avut parte de o atmosferă foarte bună mereu. Le mulţumesc tuturor. E o plăcere să îl am pe Patrick ca antrenor. Lucrăm din greu. Joc bine fiecare meci. Mă concentrez să joc bine. Sunt atentă la următorul meci şi vom vedea!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Simona Halep, de două ori campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Reclamă

”Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și