Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova. Simo a dezvăluit cheia revenirii spectaculoase

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 20:15

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova. Simo a dezvăluit cheia revenirii spectaculoase

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova

Simona Halep, la Bad Homburg / Profimedia

Simona Halep – Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4. Românca s-a calificat în turul al doilea la Bad Homburg, după un final dramatic. Campioana noastră a revenit după ce a pierdut primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost condusă cu 3-0 în setul al doilea, după ce deja pierduse primul act. Românca a continuat însă să creadă că poate reveni. Simo a rămas concentrată chiar și în momentul când Sinikova a cerut time-out medical.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova

„Sunt foarte fericită că am revenit, a fost un meci dificil, am crezut în mine. Fiecare meci e important, am luptat. Nu m-am dat bătută. (n.r. – Cum ai reacționat la time-out-ul medical?) Încerc să mă obișnuiesc, azi a fost bine, nu mi-am pierdut concentrarea. Anul trecut am fost accidentată și nu am putut juca aici, ador oamenii de aici, mulțumesc tuturor. E o plăcere să fiu aici. E bine că am câștigat, am șansa să joc mai mult aici”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro. 

La 3-0 pentru adversară, Simona Halep a avut o serie de șase game-uri consecutive câștigate și a trimis meciul în decisiv.

Simona Halep, revenire spectaculoasă

Deși a început mai bine setul al treilea și a condus cu 4-1, Simona tot s-a chinuit pentru victorie. Siniakova a strâns scorul până la 5-4, dar n-a fost suficient pentru a forța un tie-break. Halep a închis setul la 6-4.

Reclamă

În turul doi, Halep va evolua în premieră cu sportiva cehă Tamara Zidansek locul 58 mondial.

Accederea în optimi este recompensată cu 3.737 de euro şi 30 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și