Închide meniul

Simona Halep, printre favoritele bookmakerilor, la Indian Wells! Ce cotă are la câştigarea trofeului

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2022, 13:38

Simona Halep, printre favoritele bookmakerilor, la Indian Wells! Ce cotă are la câştigarea trofeului

Simona Halep, în timpul unui meci

Profimedia Images

  • Simona Halep este printre favoritele bookmakerilor la câştigarea turneului de la Indian Wells
  • Halep a câştigat trofeul, în 2015

Garbine Muguruza, Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka au cotă 10 şi sunt principalele favorite. Naomi Osaka (12) şi Paula Badosa (15) sunt şi ele pe listă. Emma Răducanu are cotă 20, iar româncele Sorana Cîrstea (125), Elena Ruse şi Irina Begu (150) au şanse mult mai mici, din punctul de vedere al specialiştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a impus la Indian Wells, în 2015, după o finală cu Jelena Jankovic. De asemenea, ea şi-a mai trecut în cont două semifinale (2014 şi 2018) şi un sfert de finală (2016).

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat posibilele adversare din turul 2 de la Indian Wells

Simona Halep şi Sorana Cîrstea se pregătesc pentru Indian Wells. Cele două jucătoare românce vor debuta direct în turul 2 la turneul din California, care se va desfășura în perioada 9-20 martie.

Reclamă

Simona Halep, cap de serie 24, va juca în primul tur cu învingătoarea din meciul dintre Ekaterina Alexandrova (52 WTA) şi Elvina Kalieva (317 WTA).

Sorana Cîrstea, favorită 26, o va avea ca adversară în turul al doilea pe sportiva care se va impune în duelul dintre Ajla Tomjlanovici (39 WTA) şi Hailey Baptiste (119 WTA).

Reclamă

Simona Halep va avea antrenor la Indian Wells

Morgan Bourbon este antrenorul pe care Simona Halep îl va avea lângă ea la Indian Wells.

”A fost foarte bine. O experiență deosebită. M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. Nu cred că va fi ceva foarte diferit. Am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. Voi ajunge acolo și voi vedea ce pot să fac.

Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar ca să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă. Da, este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou” la Indian Wells și Miami cu mine, și după aceea o să vedem”, a spus Halep, la plecarea din România.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, antrenament intens la Academia lui Patrick Mouratoglou

Campioana noastră s-a antrenat la Academia lui Patrick Mouratoglou, din Franța, și a postat un videoclip în care juca împotriva a doi adversari, în același timp.

Simona Halep a atras din nou toate privirile în mediul online. Sportiva noastră a postat un videoclip în care juca împotriva a doi adversari, în același timp, la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

Simo s-a descurcat excelent la antrenamentul respectiv, reușind să întoarcă toate mingile trimise de cei doi adversari, chiar sub privirile lui Mouratoglou.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep