Închide meniul

Simona Halep, reacţie fermă după scandalul uriaş provocat de Novak Djokovic: „Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2022, 13:51

Simona Halep, reacţie fermă după scandalul uriaş provocat de Novak Djokovic: „Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva

Simona Halep, reacţie fermă după scandalul uriaş provocat de Novak Djokovic

Getty Images

„Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, nici nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu îmi plac astfel de lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că, atunci când sunt reguli şi când specialiştii aşa spun, îi ascult”, a spus Halep.

Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022

Novak Djokovic este înscris la turneul de 500 de puncte de la Dubai, programat în perioada 14-26 februarie, informează mundodeportivo.es.

Djokovic va putea intra normal în Emiratele Arabe Unite. În regulile de călătorie se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul.

Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul. Nu există o reglementare despre vaccinaţi sau nevaccinaţi. În Emirate, o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată.

Reclamă

Novak Djokovic, scandal monstru la Australian Open 2022

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și