Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep revine pe teren! Simo a anunţat primul turneu la care participă după ruptura suferită la Roma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 14:56 / Actualizat: 8 iunie 2021, 17:56

Simona Halep revine pe teren! Simo a anunţat primul turneu la care participă după ruptura suferită la Roma

Profimediaimages

Simona Halep revine pe teren

„Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”, a spus Simona, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep revine pe teren! Participă la turneul de la Bad Homburg

Simona participă la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg, acolo unde şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

Pe de altă parte, chiar dacă nu a participat la Roland Garros, Simona rămâne pe locul 3 WTA. Sofia Kenin era ultima jucătoare care o poate depăşi, dar ea a fost eliminată în optimile de la Openul francez.

Simona Halep, revenire în forţă: „Mi-a fost dor să joc!”

Campioana noastră a revenit pe terenul de tenis, unde a efectuat primul antrenament după accidentarea de la Roma. Simo a suferit o ruptură la Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber. A luat o pauză forţată şi nu şi-a dorit să îşi asume niciun risc.

Reclamă

Acum, Simona este mai motivată ca niciodată: „Primele mele lovituri după 3 săptămâni și jumătate. Se simte de parcă ar fi trecut mai mult timp pentru că mi-a fost dor să joc atât de mult. Dar această perioada a fost cea mai bună pentru că, deși am o viață minunată, îmi dau seama ce simt pentru tenis și ce simt când nu pot juca.

Iubesc acest sport, acum înțeleg de ce de atâția ani trăiesc pentru el și cât mă bucur să îl practic la cel mai înalt nivel. Desigur, nu este ușor să fii acolo, mental și emoțional te epuizezi, iar acum îmi dau seama cât de puternică am fost.

Când te accidentezi înainte de turneul tău preferat, unde ai jucat cel mai bun tenis și ai concurat timp de 10 ani non-stop, te simți foarte trist și te întrebi <<De ce mi se întâmplă asta?>> După câteva săptămâni am înțeles că acest lucru se întâmplă pentru mine!

Reclamă 4 / 0/3

Așa că acum vreau doar să fac față tuturor provocărilor. Nu știu dacă sunt complet recuperată fizic, dar ceea ce știu este că sunt gata să față la ce urmează. Mulțumesc mult că m-aţi sprijinit la fiecare pas”, a scris Simona pe Instagram.

Simona Halep a avut două rupturi musculare

Simona Halep a avut două rupturi musculare. Anunţul a fost făcut chiar de campioana noastră, care a ratat deja turneul ei preferat, Roland Garros. Simo speră să revină pentru Wimbledon şi Jocurile Olimpice, după accidentarea dură de la Roma.

„De obicei nu sunt în această perioadă acasă, dar din păcate anul acesta m-am accidentat. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea este încă la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că mușchiul încă nu s-a sudat. Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc.

Mi s-a părut imposibilă că stând la retur se poate întâmpla o ruptură musculară. Chiar am avut două. Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă pentru că știu că dacă ești pozitiv și ai încredere te poți vindeca mai repede și am început deja proesul vindecării”, a spus Halep, pentru eurosport.ro.

În 2021, cea mai bună performanţă a Simonei a venit la Stuttgart, unde a atins semifinalele, fiind învinsă de Aryna Sabalenka, cu 3-6, 2-6. De asemenea, ea a prins sferturile de finală la Australian Open şi Gippsland Trophy.

Recomandări
  • Simona Halep a suferit două rupturi musculare
  • Halep revine pe teren după turneul de la Roma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și