Închide meniul

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian: „Piciorul este umflat şi mă doare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 18:46

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian: „Piciorul este umflat şi mă doare!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz

Profimediaimages

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la tuneul de la Linz. „Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aş face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat şi mă doare. Dacă voi evolua, nu voi face decât să înrăutăţesc lucrurile. Vreau să mulţumesc organizatorilor turneului şi fanilor de aici, de la Linz„, a declarat Simona Halep pe contul ei de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Jaqueline Cristian ar fi trebuit să se întâlnească pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. La Transyilvania Open, Simona s-a impus cu un categoric 6-1, 6-1, în sferturile de finală. Jaqueline Cristian a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser, deşi pierduse în calificări. Sportiva de 23 de ani a dat însă marea lovitură în sferturile competiţiei. A eliminat-o pe Veronika Kudermetova.

Pentru Jaqueline Cristian este prima finală din carieră, în circuitul WTA.

Reacţia organizatorilor, după retragerea Simonei Halep

Şi organizatorii au avut o reacţie după ce Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz.

Reclamă

„Ne pare rău să vă anunţăm că Simona Halep s-a retras din semifinale după ce s-a accidentat la genunchiul piciorului stâng în meciul de miercuri. Îţi dorim o recuperare rapidă, Simo! Linz de iubesşte! Te rugăm să revii cât mai repede!„, a fost anunţul organizatorilor.

Simona Halep, dezvăluiri fabuloase. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi!”

La Linz, Simona Halep a acordat şi un interviu în care a vorbit şi despre planurile de viitor, în ceea ce priveşte viaţa personală. Aceasta a dezvăluit că îşi doreşte mai mulţi copii.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau.

Reclamă 4 / 0/3

Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Linz.

Recomandări
  • Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz
  • Anunţul făcut de campioana noastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și