Închide meniul

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon: „Din păcate, corpul meu nu a cooperat. Sunt foarte dezamăgită!” Explicaţiile complete ale numărului 3 WTA

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 11:45

Reclamă
Simona Halep s-a retras de la Wimbledon: „Din păcate, corpul meu nu a cooperat. Sunt foarte dezamăgită! Explicaţiile complete ale numărului 3 WTA

Antena Sport

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Anunţul a fost făcut de campioana noastră pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Era deţinătoarea trofeului

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam al anului de la care se retrage Simona Halep, după ce a făcurt acelaşi gest şi la Roland Garros. Simona Halep s-a accidentat la gambă în luna mai, la turneul de la Roma. Simona Halep conducea cu 6-1, 3-3 în meciul cu Angelique Kerber de la Roma. Imediat după ce s-a accidentat, adversara ei a venit să o ajute şi chiar i-a oferit un scaun pentru a-şi sprijini piciorul.

Reclamă

„Angie este o fată deosebită şi ne înţelegem foarte bine, am jucat de atâtea ori aşa că deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos şi îi mulţumesc pentru asta”, a transmis Simona Halep.

”A chemat terapeutul dintr-o dată. Ştiu că Simona nu face aşa ceva fără motiv. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, dar nu am văzut momentul. Nu știu exact ce a fost”, a povestit nemţoaica.

Simona a plâns de durere înainte să abandoneze. Ea nu a mai putut călca pe piciorul stâng şi a avut nevoie de ajutor ca să se părăsească arena.

Reclamă 4 / 0/3

Halep ajunsese deja la Londra, în speranţa că va putea să îşi apere titlul cucerit în 2019. Simona Halep le-a povestit jurnaliştilor englezi cum au ajutat-o elicopterele să câştige finala de la Wimbledon, în 2019, după 6-2, 6-2, cu Serena Williams.

„Vizionarea elicopterelor aterizând ar putea suna ca o pregătire ciudată pentru cel mai mare meci din viaţa ta, dar a funcţionat ca un deliciu pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon dezvăluie modul neobişnuit în care a petrecut până la ceea ce a devenit una dintre cele mai mari performanţe de pe Center Court din timpurile moderne, demolarea spectaculoasă a Serenei Williams, în finala din 2019. Evitând o casă privată în apropiere de complexul de la Wimbledon, românca de 29 de ani a ales să petreacă turneul într-un hotel de lângă heliportul Battersea”, a scris dailymail.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și