Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul trei de la Indian Wells! Pe cine va întâlni Sorana Cîrstea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 8:21

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul trei de la Indian Wells! Pe cine va întâlni Sorana Cîrstea

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul trei de la Indian Wells

Profimedia

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie 24, a trecut în turul al doilea de Ekaterina Alexandrova, din Rusia, locul 52 mondial, scor 6-2, 4-6, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul trei de la Indian Wells

Ea va evolua în turul al treilea cu jucătoarea americană, Cori Gauff, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, care a trecut de Claire Liu, locul 87 WTA, beneficiară a unui wild card, scor 6-1, 7-6 (7/4).

Halep şi Gauff s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, în optimi la Wimbledon, când românca s-a impus, scor 6-3, 6-3. Apoi, Simo a și câștigat la All England Club al doilea turneu de Grand Slam al carierei.

Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaia, în turul trei de la Indian Wells

Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26, a trecut în turul doi de jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 39 WTA, scor 6-4, 7-5.

În faza următoare, Cîrstea o va întâlni pe rusoaica Anna Kalinskaia, numărul 90 mondial, care a trecut de sportiva franceză Alize Cornet, locul 34 WTA şi favorită 33, scor 6-4, 0-6, 6-2.

Reclamă

Cîrstea şi Kalinskaia s-au mai întâlnit în 2020, în ultimul tur al calificărilor la Cincinnati, când rusoaica s-a impus, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 6-2, 4-6, 6-2

Campioana noastră a câştigat duelul cu jucătoarea rusoaică şi s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells. Simo s-a arătat extrem de fericită pentru calificare, după un meci cu o adversară puternică.

„Mereu este o atmosferă fantastică când joc aici și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă vadă. Am făcut aceleași lucruri, niciodată nu e ușor contra ei, are lovituri puternice. Sunt fericită că am reușit să câștig acest meci și că am reușit să fac ce mi-am propus. Sper că în meciul următor să joc și mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt o persoană matinală. Îmi place să joc la prima oră, când răsare soarele. Sunt mulțumită pentru program, le mulțumesc organizatorilor. De obicei nu mă uit la meciurile adversarelor, cu asta se ocupă echipa mea. Dar probabil mă voi uita puțin (n.r. – la meciul dintre Liu și Gauff).

Azi sunt liberă și mă voi bucura de victorie, iar mâine mă voi concentra pe următorul meci. Îmi place să sărbătoresc așa punctele (n.r. – cu pumnul îndreptat în jos) și sper să mai am ocazia să fac asta, pentru că astfel de momente îmi dau încredere.”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Simona Halep şi Sorana Cîrstea şi-au aflat adversarele din turul trei de la Indian Wells
  • Cele două sunt pe aceeași parte de tablou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și