Închide meniul
Foto

Simona Halep şi Irina Bara au trecut deja în noul an. Imagini spectactaculoase de la Melbourne! „Bine ai venit, 2022”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 16:09

Reclamă
Simona Halep şi Irina Bara au trecut deja în noul an. Imagini spectactaculoase de la Melbourne! „Bine ai venit, 2022”

Simona Halep, alături de antrenor în noaptea de Revelion

Instagram Simona Halep

„Simo” s-a pozat lângă antrenorul ei, Adrian Marcu, şi a transmis un prim mesaj. „Bine ai venit, 2022„, a fost reacţia de la miezul nopţii a jucătoarei aflate pe locul 20 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini cu Simona Halep şi Irina Bara din noaptea de Revelion

Simona Halep a petrecut şi alături de o altă jucătoare din România. S-a distrat cu Alexandra Cadanţu.

Simona Halep şi Alexandra Cadanţu
Simona Halep a petrecut cu Alexandra Cadanţu

La Melbourne este prezentă şi Irina Bara. Sportiva aflată pe poziţia a 138-a în clasamentul mondial şi-a încântat fanii cu imagini spectaculoase. Îmbrăcată într-o rochie neagră, jucătoarea de tenis de 25 de ani a anunţat ce îşi doreşte de la noul an.

Bine ai venit, 2022. Te rog să fii grozav„, a scris Bara pe reţelele sociale. A sărbătorit cu şampanie, alături de prieteni.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Irina Bara (@irina.bara)

Simona Halep, antrenament special înainte de Australian Open 2022

Simona Halep a început pregătirile pentru Australian Open 2022, turneu de Grand Slam pe care încă nu a reuşit să-l câştige. Aflată în Australia, românca ajunsă pe locul 20 WTA s-a antrenat cu liderul Ashleigh Barty.

Cele două sunt bune prietene şi şi-au încercat forţele pe Rod Laver Arena. Halep a postat o fotografie pe reţelele de socializare, alături de mesajul: „E întotdeauna o plăcere să împart terenul cu tine, Ash Barty„.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va începe noul sezon în competiţia de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set, programată să înceapă pe 3 ianuarie. La Melbourne sunt înscrise, printre altele, japoneza Naomi Osaka şi britanica Emma Răducanu.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și