Închide meniul

Simona Halep, antrenament special înainte de Australian Open 2022. Românca şi-a încercat forţele cu liderul mondial!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 10:25

Simona Halep, antrenament special înainte de Australian Open 2022. Românca şi-a încercat forţele cu liderul mondial!

Simona Halep, antrenament special cu Ashleigh Barty

Profimediaimages

Cele două sunt bune prietene şi şi-au încercat forţele pe Rod Laver Arena. Halep a postat o fotografie pe reţelele de socializare, alături de mesajul: „E întotdeauna o plăcere să împart terenul cu tine, Ash Barty„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, antrenament alături de Ashleigh Barty

Simona Halep va începe noul sezon în competiţia de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set, programată să înceapă pe 3 ianuarie. La Melbourne sunt înscrise, printre altele, japoneza Naomi Osaka şi britanica Emma Răducanu.

La rândul ei, Barty va juca primul turneu la Adelaide, o competiţie de categorie WTA 500, care începe la 2 ianuarie şi care reuneşte, printre altele, nouă jucătoare din Top 10 WTA.

Simona Halep nu a reuşit să câştige niciun trofeu în 2021, dar este pregătită să revină în forţă în circuit. La Australian Open, turneu care se va disputa între 17 şi 30 ianuarie, „Simo” va lua startul şi în competiţia de dublu. O va avea alături pe Gabriela Ruse. „Un privilegiu să joc, la dublu, alături de idolul meu„, a transmis jucătoarea de 24 de ani.

Reclamă
Citește și:

Topul în care Simona Halep şi-a surclasat adversarele

Simona Halep nu a avut cel mai bun an, dar continuă să uimească cu calităţile fizice. Organizatorii de la Australian Open au făcut un top în care dubla câştigătoare de Grand Slam îşi surclasează rivalele.

Astfel, la ediţia din 2021 de la Australian Open, românca a fost jucătoarea care a acoperit cea mai mare distanţă pe terenul de joc, 9.26 kilometri. A doua la acest capitol a fost Jennifer Brady (7.46 km), iar podiumul a fost completat de Marketa Vondrousova (7.44 km).

Dacă am face un film despre distanţa acoperită pe teren de jucătoarele de pe tabloul feminin de la ediţia din 2021, Simona Halep ar juca rolul principal”, e mesajul postat pe contul oficial de Twitter al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open 2022
  • S-a antrenat cu ocupanta locului 1 WTA, Ashleigh Barty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și