Închide meniul

Simona Halep, spectacol și în timpul conferințelor de la Roland Garros: ”Ar fi grozav să avem 2 turnee!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 18:32

Simona Halep, spectacol și în timpul conferințelor de la Roland Garros: ”Ar fi grozav să avem 2 turnee!”

profimediaimages

Simona Halep în timpul unei conferințe de presă

Simona, care a câștigat Openul francez acum doi ani și este și în acest an principala favorită pe zgura din Paris, a fost în formă și pe podiumul de unde a răspuns întrebărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebarea: ”Acum ai trăit experiența de a juca la acest turneu de Grand Slam și toamna, dar și în mai-iunie. Ce perioadă preferi?”

”Ambele! Dacă ar fi posibil să avem un turneu în mai și unul în septembrie, ar fi grozav”, a râs Simona Halep.

Simona Halep, victorie-cadou de ziua lui Darren Cahill

Aflat în tribune, Darren Cahill a aplaudat în picioare evoluţia uimitoare a elevei sale, care parcă ne uimeşte cu forma incredibilă în care se află. A fost un cadou pentru antrenorul australian care împlineşte azi 55 de ani.

Reclamă

"Cred că am făcut un meci foarte bun. Am fost foarte agresivă, am ştiut de anul trecut că trebuie să schimb ceva. Chiar mi-am dorit să joc mai bine decât anul trecut şi, fără doar şi poate, aşa a fost. Sunt foarte fericită că am putut câştiga astăzi.

Este un cadou pentru Darren, este ziua lui azi. Aşadar, la mulţi ani, Darren! Este plăcut să câştigi meciuri aici la Roland Garros şi mă bucur de acest lucru!", a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep - Amanda Anisimova: 6-0, 6-1
  • Simona a stat mai puțin de o oră pe teren

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și