Închide meniul

Simona Halep, spectacol și în timpul conferințelor de la Roland Garros: ”Ar fi grozav să avem 2 turnee!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 18:32

Simona Halep, spectacol și în timpul conferințelor de la Roland Garros: ”Ar fi grozav să avem 2 turnee!”

profimediaimages

Simona Halep în timpul unei conferințe de presă

Simona, care a câștigat Openul francez acum doi ani și este și în acest an principala favorită pe zgura din Paris, a fost în formă și pe podiumul de unde a răspuns întrebărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebarea: ”Acum ai trăit experiența de a juca la acest turneu de Grand Slam și toamna, dar și în mai-iunie. Ce perioadă preferi?”

”Ambele! Dacă ar fi posibil să avem un turneu în mai și unul în septembrie, ar fi grozav”, a râs Simona Halep.

Simona Halep, victorie-cadou de ziua lui Darren Cahill

Aflat în tribune, Darren Cahill a aplaudat în picioare evoluţia uimitoare a elevei sale, care parcă ne uimeşte cu forma incredibilă în care se află. A fost un cadou pentru antrenorul australian care împlineşte azi 55 de ani.

Reclamă

"Cred că am făcut un meci foarte bun. Am fost foarte agresivă, am ştiut de anul trecut că trebuie să schimb ceva. Chiar mi-am dorit să joc mai bine decât anul trecut şi, fără doar şi poate, aşa a fost. Sunt foarte fericită că am putut câştiga astăzi.

Este un cadou pentru Darren, este ziua lui azi. Aşadar, la mulţi ani, Darren! Este plăcut să câştigi meciuri aici la Roland Garros şi mă bucur de acest lucru!", a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și