Închide meniul

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha! Mesajul motivațional transmis de campioana noastră

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 9:32

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha! Mesajul motivațional transmis de campioana noastră

Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha

Profimedia

  • Simona Halep ține capul sus după eliminarea de la Doha
  • Mesajul motivațional transmis de campioana noastră

Simona Halep, mesaj motivațional după eliminarea de la Doha

Simona Halep e departe de obiectivul stabilit în 2022: revenirea în primele 10 jucătoare ale lumii. În prezent, românca a ajuns pe locul 27 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocul Simonei nu a funcționat, iar a 76-a jucătoare a lumii a profitat. Primul set i-a revenit după 51 de minute, cu 6-4. Garcia a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. A obținut una dintre marile victorii ale carierei în numai o oră și 34 de minute.

La scurt timp după eliminare, campioana noastra a postat un mesaj motivațional, semn că eșecul nu a afectat-o și că ține capul sus.

Reclamă

Nu uita, pierzi doar când înceteți să încerci”, a postat Simona Halep pe Instagram.

Citește și:

Simona Halep – Caroline Garcia 4-6, 3-6Tactica prin care franțuzoaica a reușit să își ia revanșa în fața campioanei noastre

Simona Halep – Caroline Garcia 4-6, 3-6. Simona Halep (27 WTA) a pierdut, surprizător, încă din primul tur al turneului de la Doha. „Simo” avea un singur eșec în opt meciuri cu jucătoarea din Franța, înainte să fie eliminată din manșa inaugurală.

Reclamă

„A fost un meci foarte bun pentru mine. A fost foarte dificil cu acest vânt. Am reușit să stau foarte agresivă și concentrată tot timpul meciului. Aveam șapte înfrângeri cu Simona. Ea a avut o săptămână bună la Dubai, era încrezătoare.

Eu nu am câștigat foarte meciuri la începutul anului, dar fiecare confruntare este diferită și eu sunt bucuroasă pentru ceea ce am reușit. Am nevoie să obțin cât mai multe victorii și să îmi revin cu moralul. Mă bucur că pot reveni și mâine la fileu„, a declarat Caroline Garcia la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep