Închide meniul

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022. E pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2022, 12:49

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022. E pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Simona Halep – Karolina Muchova, în turul 1 de la Wimbledon 2022
  • Simona Halep – Iga Swiatek, posibil duel în semifinale, la Wimbledon 2022

Simona Halep are parte de un traseu virtual infernal la Wimbledon 2022. Ea se află pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek, Coco Gauff, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va avea o misiune grea încă din primul tur de la All England Club, unde o va întâlni pe Karolina Muchova, acesta fiind primul meci dintre cele două.

Dacă va trece de Muchova, Simo se va duela cu învingătoarea dintre Jaimee Fourlis şi Kirsten Flipkens. În runda a treia, ea ar putea întâlni şi primul cap de serie, pe Camila Giorgi.

Reclamă

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022

Din faza optimilor, încep cu adevărat problemele pentru Simona Halep. Acolo, ar putea să o întâlnească pe Paula Badosa. Dacă trece de iberică, ar putea urma un duel cu Karolina Pliskova, finalista din 2021.

În semifinale, ar urma duelul stelar cu Iga Swiatek, care pare de neoprit în acest sezon, fiind favorita clară a bookmakerilor. Aceasta ar putea fi a cincea directă dintre cele două, scorul fiind acum 2-2. De asemenea, ar fi şi prima întâlnire pe iarbă.

Reclamă

În finală, ea ar putea da peste Collins, Jabeur, Sakkari sau Kontaveit, cele patru favorite ale părţii inferioare de tablou.

Cu cine joacă celelalte românce în primul tur la Wimbledon 2022

Simona Halep, lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja

Simona Halep a fost lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja. Cotată printre favoritele la câştigarea trofeului de la All England Club, Simo pare o sperietoare pentru jucătoarele de pe partea ei de tablou. Cel puţin aşa susţine fostul dublu finalist de la Roland Garros (1998, 2001).

Reclamă 4 / 0/3

„Ei bine, nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu o jucătoare atât de bună precum Simona Halep, pentru că mă așteptam să se descurce bine la Roland Garros. Dar nu s-a întâmplat. Dar poate că perioada aceea de pregătire a trecut, iar acum este mai proaspătă.

Cu experiența pe care o are, poate că este suficient pentru a ajunge în fazele finale. Ea trebuie să se simtă bine. Trebuie să fie înfometată de victorii. Dacă a schimbat antrenorul și l-a ales pe Patrick Mouratoglou acum este pentru că simte că mai poate îmbunătăți lucrurile.

Acest lucru este întotdeauna plăcut atunci când ești jucător de tenis, îți place să simți că poți face lucruri diferite, mai ales când cariera ta continuă, pentru că altfel faci mereu același lucru. Așadar, Simona, știm cu toții că este o luptătoare, că este o mare competitoare și că va fi acolo ca să dea tot ce are mai bun.

Și sunt sigur că dacă o vezi pe Simona Halep pe partea ta de tablou, nu vrei să joci împotriva ei, pentru că știi că va trebui să lupți până la capăt, indiferent dacă e vorba de iarbă, zgură sau hard. Așa că eu cred că, Simona, trebuie să îi acorzi mereu credit fiincă poate să se descurce foarte bine în orice context”, a spus Corretja, citat de eurosport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”