Închide meniul

Simona Halep, umilită în România! Momentul teribil prin care a trecut campioana noastră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 6:02

Simona Halep, umilită în România! Momentul teribil prin care a trecut campioana noastră

ProfimediaImages

Problemele pe care Simona Halep le-a avut în România, în 2011

"Cât despre federaţie, am avut şi momente mai puţin bune şi o să menţionez pentru prima dată în viaţa mea. În 2011, când am jucat turul trei pentru prima dată la un Grand Slam, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat că nu o să pot participa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: Mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis

Mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis. Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut oarecum în mine, dar a venit momentul să le şi spun. Pentru că acum zâmbesc, nu mă mai afectează.

De la federaţie nu am luat niciun ban că am jucat în Fed Cup, educaţia mea şi spiritul meu de sportiv a fost ca eu să joc pentru România fără nimic. Şi am jucat din tot sufletul de fiecare dată. Am jucat şi cu glezna ruptă şi cu spatele blocat", a spus Halep, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu. 

Simona Halep, dublă câştigătoare de Grand Slam

Chiar dacă statul român nu a ajutat-o, Simona Halep a devenit cea mai mare jucătoare din istoria ţării noastre. Ea a disputat cinci finale de Grand Slam şi le-a câştigat pe ultimele două, Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

Ultimul trofeu a fost adjudecat după un ultim act contra Serenei Williams. A fost 6-2, 6-2 pe Terenul Principal de la All England Club, un meci de mai puţin de o oră, în urma căruia Simona Halep a intrat în istoria tenisului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și