Închide meniul

Simona Halep vrea să fie imaginea României la Tokyo. "Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:23 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:54

Simona Halep vrea să fie imaginea României la Tokyo. "Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână"

profimediaimages

Simona Halep vrea să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

„Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut”, a declarat Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână”

Numărul 3 mondial se teme de un singur lucru. Să nu aibă probleme medicale şi la Olimpiada de la Tokyo, pe care o consideră cea mai importantă competiţie a anului.

„Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării. Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan. Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep nu va juca la Fed Cup

Simona Halep nu va lua parte la meciul dintre România şi Italia, din barajul de menţinere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup (n.r. fosta Fed Cup), eveniment care va avea loc în acest week-end la Cluj.

Reclamă

„Nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr, Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită”, s-a arătat într-un comunicat transmis de FRT. Gabriela Ruse i-a luat locul lui Halep.

Simona Halep, antrenamente cu Darren Cahill la Bucureşti

Simona Halep se pregătește pentru revenirea în circuitul WTA, alături de Darren Cahill, care a venit special în România. Simona Halep va participa la turneul de la Stuttgart, care debutează pe 19 aprilie.

„Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume! Prima zi înapoi pe zgură după 2 săptămâni de reabilitare. Astăzi a fost o zi bună”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill pe o reţea socială.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și