Închide meniul

Simona Halep vrea să fie imaginea României la Tokyo. "Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:23 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:54

Simona Halep vrea să fie imaginea României la Tokyo. "Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână"

profimediaimages

Simona Halep vrea să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • Simona Halep, cu gândul la Jocurile Olimpice
  • Ce ar alege între un Grand Slam şi o medalie la Tokyo

„Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut”, a declarat Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână”

Numărul 3 mondial se teme de un singur lucru. Să nu aibă probleme medicale şi la Olimpiada de la Tokyo, pe care o consideră cea mai importantă competiţie a anului.

„Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării. Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan. Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep nu va juca la Fed Cup

Simona Halep nu va lua parte la meciul dintre România şi Italia, din barajul de menţinere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup (n.r. fosta Fed Cup), eveniment care va avea loc în acest week-end la Cluj.

Reclamă

„Nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr, Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită”, s-a arătat într-un comunicat transmis de FRT. Gabriela Ruse i-a luat locul lui Halep.

Simona Halep, antrenamente cu Darren Cahill la Bucureşti

Simona Halep se pregătește pentru revenirea în circuitul WTA, alături de Darren Cahill, care a venit special în România. Simona Halep va participa la turneul de la Stuttgart, care debutează pe 19 aprilie.

„Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume! Prima zi înapoi pe zgură după 2 săptămâni de reabilitare. Astăzi a fost o zi bună”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill pe o reţea socială.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”