Închide meniul

Situaţie critică la Australian Open! Încă 25 de sportivi, în izolare strictă! Simona Halep e ferită de probleme. Imagini din hotelul de lux în care e cazată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 15:31

Situaţie critică la Australian Open! Încă 25 de sportivi, în izolare strictă! Simona Halep e ferită de probleme. Imagini din hotelul de lux în care e cazată

profimediaimages

Simona Halep, ferită de problemele de la Melbourne, unde alţi 25 sportivi sunt izolaţi

Probleme uriaşe înainte de primul Grand Slam al anului. Alţi 25 de sportivi au fost nevoiţi să intre în izolare strictă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce înseamnă izolare strictă la Australian Open

"Un test de Covid-19 a avut rezultat pozitiv în cazul unui pasager al unui zbor charter de la Doha la Melbourne, care a sosit la ora 05.30, în 16 ianuarie. 

Pasagerul nu face parte din grupul de sportivi şi a fost testat negativ înainte de zbor. În avion s-au aflat 58 de persoane, inclusiv 25 de sportivi. Cu toţii sunt deja în hotelurile pentru carantină.

Cei 25 de sportivi nu îşi vor putea părăsi camerele de hotel timp de 14 zile şi până când îşi vor da acordul medicii. Ei nu vor fi eligibili pentru a se antrena”, au transmis organizatorii de la Australian Open, pe Twitter.

Reclamă

Sorana Cîrstea, în izolare strictă la Melbourne

Până acum, se aflau în izolare strică 47 de sportivi care au făcut deplasarea în Australia. În avioanele charter cu care au călătorit au fost depistate trei cazuri de coronavirus. 

Sportivii călătoriseră de la Abu Dhabi şi de la Los Angeles. Printrei ei s-a aflat şi Sorana Cîrstea, care a reacţionat dur după ce a aflat că va nevoită să intre în izolare strictă.

"Dacă ne-ar fi spus de această regulă, nu aş fi jucat în Australia. Aş fi stat acasă! Ei ne-au spus că avionul va fi la 20% din capacitate şi că vom fi în contact direct doar cu membrii echipei. Eu aş avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a fi într-o formă decentă pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel", a scris Sorana Cîrstea pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, primul test de Covid-19, în Australia

În schimb, Simona Halep a primit veşti bune. Nu a fost depistat niciun caz de infectare în grupul jucătorilor care au intrat în carantină la Adelaide. 

Halep are dreptul la cel mult cinci ore de antrenament în fiecare zi, în condiţii strict monitorizate. Ea trebuie să facă zilnic teste de Covid-19, potrivit măsurilor prezentate de organizatori.

Halep este cazată într-un hotel de lux, alături de vedete precum Djokovic, Nadal şi surorile Williams.

Cu toţii vor participa la un turneu demonstrativ la Adelaide. Unii dintre ceilalţi jucători, carantinaţi la Melbourne, au fost însă nemulţumiţi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și