Închide meniul

Sorana Cîrstea – Caroline Garcia 6-2, 6-3. „Sori” a învins-o a doua oară în doar 9 zile pe jucătoarea din Franţa. Cu cine va juca în turul următor la turneul de la Miami

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 23:29

Sorana Cîrstea – Caroline Garcia 6-2, 6-3. „Sori a învins-o a doua oară în doar 9 zile pe jucătoarea din Franţa. Cu cine va juca în turul următor la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea - Caroline Garcia 6-2, 6-3

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea – Caroline Garcia 6-2, 6-3. Ca şi la Indian Wells, Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Garcia. Astfel, Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România care a rămas pe tabloul principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, într-o oră şi 17 minute. Sorana Cîrstea a trecut de Caroline Garcia şi în urmă cu nouă zile, în optimile de la Indian Wells.

La Miami Open, românca o va întâlni în faza următoare pe sportiva din Cehia Karolina Muchova, numărul 55 mondial. Prin calificarea în 16-imi, Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 55.770 de dolari şi 65 de puncte.

Sorana Cîrstea – Caroline Garcia 6-2, 6-3

Update: FINAL DE MECI! Sorana Cîrstea a făcut un nou meci mare şi a învins-o şi la Miami pe Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3.

Sorana Cîrstea va avea o misiune foarte dificilă împotriva lui Caroline Garcia. Franțuzoaica ocupă locul 4 WTA și este printre favoritele la câștigarea turneului. Cele două s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, iar scorul este 2-1 în favoarea sportivei din Franța.

Reclamă

Cea mai recentă întâlnire a avut loc chiar acum 9 zile, la Indian Wells, iar Sorana s-a impus, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Novak Djokovic, dezvăluiri superbe despre rivalitatea cu Roger Federer şi Rafael Nadal: „Ei m-au făcut mai puternic!”

Novak Djokovic a făcut dezvăluiri superbe despre rivalitatea cu Roger Federer şi Rafael Nadal, rivalitate care a dominat circuitul ATP mai bine de un deceniu. Sârbul susţine că cei doi coloşi ai tenisului mondial l-au determinat să devină mai bun, din toate punctele de vedere, pentru a-i putea astfel învinge.

Novak Djokovic nu a putut participa la cele două turnee Masters 1000, care s-au desfăşurat în SUA. Fostul număr 1 ATP a ratat prezenţa la Indian Wells şi Miami din cauza faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic a declarat că la un moment dat, faptul că făcea parte dn aceeaşi generaţie cu Roger Federer şi Rafael Nadal, îl deranja. Însă ulterior, rivalitatea cu spaniolul şi elveţianul l-au determinat pe Nole să fie din ce în ce mai bun, pentru a se putea duela cu cei doi pentru marile trofee din tenis.

Djokovic mărturiseşte că victoriile, dar mai ales înfrângerile în faţa lui Nadal şi Federer, l-au transformat într-un jucător mai puternic.

„Trebuie să recunosc că, uneori, faptul că eram din aceeași generație cu Roger Federer sau Rafael Nadal m-a enervat foarte tare, m-a înfuriat.

Dar apoi am realizat că ei m-au făcut mai puternic, mental, fizic, jocul meu s-a îmbunătățit datorită tuturor meciurilor pe care le-am jucat unul împotriva celuilalt.

Mai ales datorită meciurilor pe care le-am pierdut împotriva lor, meciuri importante”, a declarat Novak Djokovic, într-un interviu pentru cnn.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și