Închide meniul

Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 21:37

Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set

Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami

Sorana Cîrstea, la Miami - Profimedia Images

Sorana Cîrstea a vorbit după calificarea în optimile de la Miami. Românca a trecut în turul 3 de la Florida de Darya Kasatkina, cu 7-5, 6-2, după ce a fost condusă cu 3-0 în primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă bucur de revanșă. Sunt două revanșe destul de bine venite. Un început destul de slab din partea mea, am făcut foarte multe greșeli, iar la 3-0 pentru Kasatkina mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva, să joc mai agresiv, dar să nu mă grăbesc.

Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami

Cred că de la 3-0 mi-am reglat jocul, atitudinea a fost bună, iar per total un meci bun din partea mea. Mă bucur că am terminat în două seturi, pentru că deși nu părea, era destul de cald.

Știu din propria experiență că ești frustrat când pierzi asemenea avantaj, de două break-uri. Trebuie să o iei de la capăt, să joci alte două seturi. Eu am început să joc mai bine, să fiu mai degajată, să dau drumul la lovituri. Ăsta este tenisul, aici e vorba de puterea mentală, să te concentrezi mereu și să nu te gândești la ce a fost.

Sunt o jucătoare căreia îi place să joace pe căldură. Suprafața este mai rapidă aici față de Indian Wells, acolo a fost destul de lentă. Sunt lucruri mărunte, dar la acest nivel fac diferența. Sunt foarte multe lucruri pe care omul din spatele televizorului nu le vede și poate sunt rezultate contradictorii, dar noi mereu ne adaptăm la alte condiții. Eu cred că sunt o jucătoare care se adaptează foarte repede și cred că am un atu aici.

Reclamă

Îmi aduc aminte că am jucat cu Collins la Roma, acum câțiva ani, deci e clar că s-au schimbat multe. Voi vedea cine va câștiga și voi încerca să fac o tactică bună, dar mereu am crezut că trebuie să-mi impun jocul și să fiu agresivă, să fiu în controlul punctului”, a afirmat Sorana Cîrstea pentru Digi Sport.

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Miami Open

Sorana Cîrstea a învins-o duminică, în două seturi, 7-5, 6-2, pe rusoaica Darya Kasatkina, în turul al treilea de la Miami Open.

Condusă cu 3-0 în primul set, Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 24 WTA) a întors rezultatul şi s-a impus cu 7-5, în 53 de minute, în faţa rusoaicei Darya Kasatkina (26 de ani, locul 11 WTA). Sorana a câştigat fără probleme setul secund, cu 6-2, şi s-a calificat în optimile de finală de la Miami Open după un meci care a durat o oră şi 28 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

În optimi, Sorana va întâlni învingătoarea din partida Danielle Collins (Statele Unite) – Elina Avanesyan (Rusia).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și