Închide meniul

Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis. Borna pe care a depășit-o după ce jucat în semifinale la Miami Open

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 8:36

Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis. Borna pe care a depășit-o după ce jucat în semifinale la Miami Open

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Catalonia Open

Sorana Cîrstea / Profimedia

  • Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis
  • Borna pe care a depășit-o după ce jucat în semifinale la Miami Open

Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis. Sportiva noastră a depășit borna de 8 milioane de dolari, după ce jucat în semifinale la turneul WTA 1000 de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a făcut un turneu excelent, Sorana Cîrstea a fost eliminată în semifinalele competiției de Petra Kvitova, după un meci încheiat în două seturi, 5-7, 4-6.

Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis. Borna pe care a depășit-o după ce jucat în semifinale la Miami Open

Pentru performanţa reușită la Miami, Sorana Cîrstea va primi suma de 352.635 de dolari, dar şi 390 de puncte în clasamentul WTA. Până să ajungă în semifinale la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Reclamă

Astfel, „Sori” va ajunge la 8.131.495 de dolari câștigați până acum din tenis, depășind bine borna de 8 milioane de dolari. La această performanță a contribuit și turneul foarte bun făcut la Indian Wells.

Deși acolo s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de Iga Swiatek, Sorana Cîrstea și-a trecut în conturi 184.465 de dolari și de la turneul desfășurat în California.

Reclamă

Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea: „Ea a făcut greșeli, iar eu am început să cred!”

Petra Kvitova a oferit prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Cehia a explicat cum a reușit să revină în meci, deși sportiva noastră a condus cu 5-2, în primul set.

Pentru câștigarea trofeului de la Miami, Petra Kvitova se va duela în marea finala cu Elena Rybakina.

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge în finală, dar știu că am un tenis cu care pot învinge pe oricine. Știu că Sorana a avut mai multe mingi de set, dar am încercat să pun returul în teren, asta a fost cel mai important. Ea a făcut greșeli și am început să cred. Am mai întors câteva seturi aici în turneu și am crezut în mine.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat de 2 ori cu Rybakina (n.r. adversara din finală). Ea este favorită, joacă foarte bine, dar sunt pregătită pentru finală, voi da tot ce am mai bun”, a declarat Petra Kvitova la finalul meciului cu Sorana Cîrstea, potrivit digisport.ro.

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Pe lângă lovitura financiară, Sorana Cîrstea dă una şi pe plan sportiv. După parcursul de la turneul de la Miami, Sorana Cîrstea va face un sal de 33 de locuri în clasamentul WTA. Astfel, de pe locul 74, Sorana va fi pe locul 41 WTA.

Înaintea semifinalei cu Petra Kvitova, Sorana Cîrstea era mulţumită de jocul său.

”Am așteptat de ceva timp aceste rezultate care au început să apară. Sunt foarte pregătită, probabil că joc cel mai bun tenis al vieții mele. Sunt bine și pe plan personal. Iubesc ce fac și cât timp mă voi distra și voi avea rezultate, voi fi aici.

Sunt mulțumită pentru că am muncit foarte mult din octombrie, de când am început să lucrez cu Thomas (n.r. – Johansson). A fost multă muncă, pe teren și în afara lui. Au fost primele turnee în care rezultatele nu apăreau. Începi să ai dubii, dar acum sunt liniștită pentru că tot ce muncim merge și mi-am găsit jocul și sunt foarte fericită”, spunea Sorana Cîrstea pentru Tennis Channel.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
WTA • 14 apr., 18:41
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic
Diverse • 11 apr., 17:05
FOTO
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac
Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: "N-am mai simţit niciodată înainte"
WTA • 10 apr., 17:11
„Am simţit cu vârf şi îndesat” Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: „N-am mai simţit niciodată înainte”
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac
Diverse • 8 apr., 12:28
FOTO
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit