Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost obligată să intre în izolare totală în Australia. "Nu putem să concurăm după 14 zile de stat pe canapea!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2021, 14:30

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost obligată să intre în izolare totală în Australia. "Nu putem să concurăm după 14 zile de stat pe canapea!"

Profimediaimages

Sorana Cîrstea, nevoită să stea 14 zile izolată în camera de hotel

Sunt 23 de sportivi aflaţi în această situaţie. Bianca Andreescu, Kerber, Kuznetsova, Jabeur, Bencic și Sakkari vor trece prin acelaşi coşmar ca şi Sorana Cîrstea. Bucureşteanca de pe locul 71 WTA a avut o primă reacţie după ce a intrat în carantină în camera de hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, mesaj pentru fani după intrarea în izolare totală

"Oamenii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, se poate spune chiar că este o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este să CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.

Dacă ne-ar fi spus de această regulă, nu aş fi jucat în Australia. Aş fi stat acasă! Ei ne-au spus că avionul va fi la 20% din capacitate şi că vom fi în contact direct doar cu membrii echipei. Eu aş avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a fi într-o formă decentă pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel", a scris Sorana Cîrstea pe contul de Twitter. 

Reclamă

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Simona Halep, tratament special la Asutralian Open

Simona Halep se numără printre cele 50 de persoane validate pentru a fi carantinate în resortul ultramodern de la Adelaide. Acolo, a doua jucătoare a lumii va participa şi la un turneu demonstrativ.

"Sunt foarte fericită că am ajuns în Australia. Mulţumesc foarte mult Tennis Australia şi tuturor celor care au ajutat. Îmi încep carantina în frumosul oraş al lui D (n.r. – Darren), Adelaide", a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe contul de Twitter, la venirea în Asutralia.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de două săptămâni, Halep va avea voie să iasă din hotel doar cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Ea va debuta oficial în noul sezon în turneul WTA 500 care va avea loc la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie. Apoi, va juca la Australian Open, care va începe pe 8 februarie, tot la Melbourne.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și