Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter! Mesajul de la care a pornit totul. „E atât de dezgustător. E un motiv s-o urăşti”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2023, 8:33

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter! Mesajul de la care a pornit totul. „E atât de dezgustător. E un motiv s-o urăşti”

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter

Sorana Cîrstea, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Sorana Cîrstea e implicată într-un scandal uriaş pe Twitter. Zeci de oameni au avut reacţii vehemente la adresa jucătoarei noastre, după un mesaj considerat nepotrivit. Sori a fost insultată, iar la adresa ei au fost folosite cuvinte teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat la Instastory de româncă. În urma lui, au fost multe reacţii prin care Cîrstea a fost făcută praf.

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter

„E atât de dezgustător… E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”, a fost cel mai dur mesaj.

„Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”, „Sorana Cîrstea e homofobă”, „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”, „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”, au fost cuvintele oribile folosite la adresa sportivei noastre.

Sorana a primit şi mesaje pozitive pe reţelele de socializare. „Bravo, Sorana!”, „O postare de bun simţ şi necesară”, sau „Toţi cei care suntem normali gândim la fel” au fost reacţiile de pe Twitter.

Reclamă

Sorana Cîrstea joacă marţi la Wimbledon

Sorana Cîrstea o va întâlni, marţi, în primul tur de la Wimbledon pe Tatjana Maria, semifinalistă în urmă cu un an pe iarba londoneză. Jucătoarea din Germania nu a mai reuşit însă să se apropie de performanţa din urmă cu un an, ea nereuşind să mai treacă de primul tur la ultimele trei turnee de Grand Slam.

În ceea ce priveşte întâlnirile directe, Sorana Cîrstea conduce cu 3-1, dar singura victorie a jucătoarei din Germania a venit chiar la Wimbledon, anul trecut, în turul al doilea.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu o va întâlni în primul tur de la Wimbledon pe Rebecca Marino din Canada, locul 83 WTA. Partida din turul inaugural de la All England Club va reprezenta prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Jaqueline Cristian, a patra româncă de pe tabloul principal de la Wimbledon, va juca în primul tur de la All England Club cu Lucia Bronzetti din Italia, numărul 65 WTA. Românca are două victorii în cele două întâlniri cu Bronzetti, dar ambele au venit pe zgură. Italianca are un parcurs bun pe iarbă, ea urmând să joace finala de la Bad Homburg.
Bronzetti s-a calificat în ultimul act al turneului din Germania după ce Iga Swiatek, cea pe care trebuia să o întâlnească în semifinale, s-a retras înaintea partidei din cauza unor probleme medicale.

Ana Bogdan e deja în turul secund

Ana Bogdan şi-a aflat adversara din turul secund! Singura jucătoare a României care a jucat în prima zi a turneului de pe iarba londoneză a trecut în primul tur de Liudmila Samsonova, numărul 15 WTA, scor 7-6(1), 7-6(4), după două ore şi 24 de minute de joc.

În turul al doilea de la All England Club, Ana Bogdan o va întâlni pe Alycia Parks din Statele Unite ale Americii, locul 51 WTA.

Aflată în premieră la Wimbledon, Parks a obţinut luni şi prima victorie la un turneu de Grand Slam. Până acum, ea a mai participat doar la US Open 2021 şi Roland Garros 2023, dar nu a reuşit să treacă de primul tur. Înainte de Wimbledon, ea a mai jucat două meciuri pe iarbă, la Nottingham şi Birmingham, dar a pierdut de fiecare dată fără să câştige set.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și