Închide meniul

„Sunt în stare de şoc faţă de situaţia actuală!” Mesajul tulburător transmis de Naomi Osaka, după dispariția lui Shuai Peng. Jucătoarea din China a acuzat un politician de viol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 10:53

„Sunt în stare de şoc faţă de situaţia actuală! Mesajul tulburător transmis de Naomi Osaka, după dispariția lui Shuai Peng. Jucătoarea din China a acuzat un politician de viol

Naomi Osaka, în stare de șoc după dispariția lui Shuai Peng

Profimediaimages

Naomi Osaka s-a arătat șocată după ce de 10 zile nu se mai știe nimic despre Shuai Peng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu sunt sigură dacă aţi urmărit ştirile, dar am fost informată recent despre o colegă din tenis care a dispărut la scurt timp după ce a dezvăluit că a fost abuzată sexual. Cenzura nu este niciodată ok, cu niciun preţ, sper că Peng Shuai şi familia ei sunt în siguranţă şi bine. Sunt în stare de şoc faţă de situaţia actuală şi îi transmit dragoste şi lumină pe calea ei„, a scris sportiva jappneză, care şi-a însoţi mesajul de hashtagul #whereispengshuai (#undeestepengshuai).

Alţi foşti şi actuali jucători, precum Alize Cornet, Chris Evert, Novak Djokovici şi Nicolas Mahut, au fost şi ei mişcaţi de soarta jucătoarei chineze.

La două săptămâni după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng a vorbit despre faptul că ar fi fost violată de fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli, sportiva pare să fi dispărut.

La 2 noiembrie, Peng a publicat un mesaj lung pe reţeaua de socializare Weibo în care îl acuză pe fostul vicepremier Zhang. Gaoli, 75 de ani, că a violat-o, înainte de a o face amantă. Este pentru prima dată când un politician chinez de rang înalt face obiectul unor asemenea acuzaţii publice.

Reclamă

De atunci, ea nu a mai dat nicio veste şi nu i s-a confirmat poziţia geografică.

La finalul săptămânii trecute, CEO WTA, Steve Simon, a declarat că are informaţii că Shuai Peng ar fi în siguranţă.

„Am primit confirmarea din mai multe surse, inclusiv de la Federaţia Chineză de Tenis, că ea este în siguranţă şi nu e sub nicio ameninţare fizică. Înţeleg că ea se află la Beijing, în China, dar nu pot confirma asta pentru că nu am vorbit direct cu ea„, a declarat Simon pentru New York Times.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic, șocat de dispariția lui Shuai Peng

Numărul 1 mondial în tenisul mondal Novak Djokovic, s-a declarat şocat de dispariţia lui Shuai Peng, jucătoarea care a acuzat un fost înalt oficial chinez de agresiune sexuală.

„Nu prea ştiu multe informatii despre subiect, am auzit acum o săptămănă și sincer, e şocant că a dispărut. Nu mai sunt multe de spus. Să sperăm că va fi (re)găsită, că este bine. Este groaznic, îmi pot imagina cum trebuie să se simtă familia ei„, a spus Djokovic.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și