Închide meniul

Tatăl lui Novak Djokovic, interviu incendiar pentru presa din Serbia: „Novak a devenit simbolul şi liderul lumii libere, al naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate. Este un Spartacus al lumii noi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 12:49

Tatăl lui Novak Djokovic, interviu incendiar pentru presa din Serbia: „Novak a devenit simbolul şi liderul lumii libere, al naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate. Este un Spartacus al lumii noi

Tatăl lui Novak Djokovic, interviu incendiar pentru presa din Serbia

Profimediaimages

„Fiul meu este captiv în seara asta în Australia, dar nu a fost niciodată atât de liber. Novak a devenit simbolul şi liderul lumii libere, al naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate”, a spus Srdjan Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Novak Djokovic a răbufnit după scandalul în care este implicat fiul său

El consideră că fiul său este „cel mai bun tenismen şi sportiv din toate timpurile” şi susţine că la adresa lui Novak a fost o lipsă de respect, deoarece provine dintr-o „ţară mică”.

„Îl putem întemniţa în seara asta, mâine îl putem încătuşa, dar adevărul este că apa mereu găseşte drumul. Novak este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia. El luptă pentru egalitatea tuturor oamenilor de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul căruia se roagă şi de banii lor”.

Novak Djokovic a făcut apel după decizia autorităţilor din Australia

Apelul la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru Novak Djokovic va fi judecat luni, iar până atunci numărul 1 mondial va rămâne la Melbourne.

Judecătorul Anthony Kelly a decis se dea hotărărea finală luni, la ora locală 10.00, atunci când se va afla dacă jucătorul va rămâne în Australia sau va reveni în Serbia.

Reclamă

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel pentru refugiaţi din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și