Închide meniul
Foto

Toni Iuruc, o nouă reacţie disperată după ce Simona Halep a fost găsită dopată: „Şunt şocat şi iarăşi şocat! Vă dezvălui asta în premieră”

Reclamă

Publicat: 21 octombrie 2022, 19:18 / Actualizat: 22 octombrie 2022, 9:10

Toni Iuruc a avut o nouă reacţie disperată, după ce Simona Halep a fost depistată dopată. Fostul soţ al Simonei este în stare de şoc după vestea care a zguduit tenisul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Iuruc s-a arătat şocat de faptul că fosta sa soţie a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, substanţă interzisă în sport. Iuruc bagă mâna în foc că Simona nu s-ar fi dopat.

Toni Iuruc, o nouă reacţie disperată după ce Simona Halep a fost găsită dopată

Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcur așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis. Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun „No comment”. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească.

Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine.

Reclamă

Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva. Chiar dacă ne-am despărțit, susțin cu tărie, până în pânzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!! Habar nu am cum a apărut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot să dau eu verdicte. Dar pot să vă garantez un lucru, pentru că am fost non-stop alături de ea în ultimii ani, fata asta nu putea să facă așa ceva„, a spus Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Ilie Năstase, scandalizat după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Ilie Năstase e scandalizat după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Fostul mare tenismen e de părere că Simo are de suferit pentru că reprezintă România. „Nasty” e sigur că nu s-ar fi scris despre cazul Simonei Halep dacă aceasta ar fi fost din SUA ori Rusia.

„Trebuie să o întrebați pe Simona, eu nu știu. N-am ce să spun, ce știti dumneavoastră, atât știu și eu. Nici ea nu controlează medicamentele, are încredere în doctor. I s-a dat ceva care era interzis, fără să știe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să mai facă testul o dată. Îmi pare rău că s-a întâmplat treaba asta. S-a întâmplat asta și la sportive din Rusia și din SUA, din țări mai puternice, și nu s-a publicat. Dacă se publica, circuitul feminin se termina. Ei au protejat niște treburi. Și la băieți la fel. Dacă era din SUA, vă dau garanția că nu se auzea absolut nimic”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru as.ro.

Prima reacție a Simonei Halep

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Recomandări
  • Toni Iuruc, o nouă reacţie disperată după ce Simona Halep a fost găsită dopată
  • Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și