Închide meniul

Transylvania Open | Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală. ”Am venit aici cu un singur obiectiv în minte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 8:40

Transylvania Open | Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală. ”Am venit aici cu un singur obiectiv în minte”

Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală

Profimediaimages

„Am petrecut o săptămână frumoasă la Cluj, am jucat bine și mă bucur că m-am calificat în finală. Nu am avut meciuri ușoare, sunt foarte motivată și iau fiecare meci în parte. Am venit aici cu un singur obiectiv în minte: să obțin calificarea la Turneul Campioanelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte fericită că în finală voi lupta și pentru acest lucru, nu doar pentru trofeu. Simona Halep este o jucătoare incredibilă, am pierdut împotriva ei de câteva ori, dar acum mă simt foarte bine pe teren. Sunt pregătită pentru duelul cu ea”, a spus Kontaveit, citată de digisport.ro.

Simona Halep – Anett Kontaveit. Calculele calificării la Turneul Campioanelor

Retragerea lui Ashleigh Barty a redeschis lupta pentru ultimul loc care aduce calificarea la Turneul Campioanelor. Ons Jabeur are, în clasamentul LIVE, 3020 de puncte, iar Kontaveit, 2961. Dacă va câștiga finala cu Simona, ea va ajunge la 3061 de puncte și va obține biletele pentru Guadalajara.

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 10-17 noiembrie. Inițial, competiția urma să fie organizată la Shenzhen, dar pentru un an, ea a fost mutată în Mexic, din cauza problemelor cu Covid-19.

Simona Halep are probleme medicale

Simona Halep se află în faţa finalei cu numărul 40 din carieră, dar nu este la 100% din punct de vedere fizic. Frigul i-a adus un junghi la omoplat, iar Simo speră să încheie o săptămână perfectă cu titlul de la Transylvania Open.

Reclamă

„Eu sper să câștig mâine, dar va fi foarte dificil. Încă joc cu brâu la spate, dar situația este mai bună. A fost frig și mi s-a pus un junghi la omoplat, dar am reușit să gestionez această mică durere.

Sper să mă recuperez 100% pentru mâine. Mâine nu mai contează ce mă doare, o să dau tot ce am mai bun”, a spus Simona Halep, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Anett Kontaveit, finala de la Transylvania Open
  • Meciul are loc duminică, de la 17:30, LIVE TEXT pe www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și