Închide meniul

Transylvania Open | Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală. ”Am venit aici cu un singur obiectiv în minte”

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 8:40

Reclamă
Transylvania Open | Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală. ”Am venit aici cu un singur obiectiv în minte”

Miza uriașă a adversarei Simonei Halep, înainte de finală

Profimediaimages

„Am petrecut o săptămână frumoasă la Cluj, am jucat bine și mă bucur că m-am calificat în finală. Nu am avut meciuri ușoare, sunt foarte motivată și iau fiecare meci în parte. Am venit aici cu un singur obiectiv în minte: să obțin calificarea la Turneul Campioanelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte fericită că în finală voi lupta și pentru acest lucru, nu doar pentru trofeu. Simona Halep este o jucătoare incredibilă, am pierdut împotriva ei de câteva ori, dar acum mă simt foarte bine pe teren. Sunt pregătită pentru duelul cu ea”, a spus Kontaveit, citată de digisport.ro.

Simona Halep – Anett Kontaveit. Calculele calificării la Turneul Campioanelor

Retragerea lui Ashleigh Barty a redeschis lupta pentru ultimul loc care aduce calificarea la Turneul Campioanelor. Ons Jabeur are, în clasamentul LIVE, 3020 de puncte, iar Kontaveit, 2961. Dacă va câștiga finala cu Simona, ea va ajunge la 3061 de puncte și va obține biletele pentru Guadalajara.

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 10-17 noiembrie. Inițial, competiția urma să fie organizată la Shenzhen, dar pentru un an, ea a fost mutată în Mexic, din cauza problemelor cu Covid-19.

Simona Halep are probleme medicale

Simona Halep se află în faţa finalei cu numărul 40 din carieră, dar nu este la 100% din punct de vedere fizic. Frigul i-a adus un junghi la omoplat, iar Simo speră să încheie o săptămână perfectă cu titlul de la Transylvania Open.

Reclamă
Reclamă

„Eu sper să câștig mâine, dar va fi foarte dificil. Încă joc cu brâu la spate, dar situația este mai bună. A fost frig și mi s-a pus un junghi la omoplat, dar am reușit să gestionez această mică durere.

Sper să mă recuperez 100% pentru mâine. Mâine nu mai contează ce mă doare, o să dau tot ce am mai bun”, a spus Simona Halep, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și