Închide meniul

Un nume mare din tenis s-a năpustit asupra lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep: „A distrus-o”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 16:31

Reclamă
Un nume mare din tenis s-a năpustit asupra lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep: „A distrus-o

Un nume mare din tenis s-a năpustit asupra lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou / Profimedia Images

Fosta jucătoare de tenis australiană Rennae Stubbs (52 de ani) i-a adus acuzaţii grave lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rennae Stubbs a fost în trecut numărul 1 WTA la dublu şi a cucerit 6 turnee de Grand Slam, la dublu şi la dublu mixt. Stubbs a antrenat-o şi ea, la un moment dat, pe Serena Williams, la fel ca Patrick Mouratoglou.

Un nume mare din tenis s-a năpustit asupra lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep

Nu înțeleg de ce a decis să vorbească acum, sunt de părere că este puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primească o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic.

Simona și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. A avut de-a face cu o mulțime de accidentări, a avut problema cu mușchii gambei, diferite lucruri. Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei, au distrus-o!”, a declarat Rennae Stubbs, citată de tennisuptodate.com.

„Mă simt responsabil!” Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Antrenor francez a spus că se „simte responsabil” pentru situaţia în care se află Simona Halep.

Reclamă

Patrick Mouratoglou a vorbit despre cazul Simone Halep, după ce sportiva din România a fost suspendată 4 ani dpentru dopaj. Muratoglou a spus că echipa sa de la Academie i-a propus Simonei Halep să ia acel colagen. Totodată, Mouratoglou s-a arătat încrezător în şanse Simonei Halep la TAS.

Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reclamă 4 / 0/3

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple”, a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și